Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

První série byla zábavná, ale malá provázanost dílů tomu škodila a bylo až otravné, jak se Harvey a spol. museli za každou cenu ukázat jako ti dobří. Série druhá naproti tomu velmi povýšila. Postavy již nejsou tak černobílé a z komediální taškařice se stalo regulerní drama. Osobně jsem si nakonec nejvíce oblíbila postavy Rachel a Louise, které nejsou tak dokonalé jako hypermetrosexuál a vždy vítězící Harvey a geniální Mike, ale o to víc jsou mi lidsky blízké a sympatické. ()

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Další latentně homosexuální seriál, který nutí diváka tweetovat v průběhu jeho sledování. Dva vysoce postavení právníci, jeden mocipán, druhý marcipán, se přetahují o mladého zajíčka, který je schopen z ambiciózních a dravých mužů, udělat muže citlivé a empatické. Ženy zde představují roli matek, za kterýma se nechodí pro radu pracovního charakteru, ale jedině, aby udobřily hochy, když jsou na nože. ____ Tohle se může líbit jedině lidem, co žijí na Manhattanu nebo těm, co vyznávají obdobnou ideologickou zvrhlost. Jo...a cituje se zde Top Gun. Je to náhoda? #Suits ____P.S.: Pokud aktuální seriál, tak čtvrtá řada Breaking Bad. Jo, a Trent Reznor a The XX by se za ty ukradené motivy určitě obraceli v hrobě, kdyby v nějakém byli. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál z právnického prostredia? Vážne? Naozaj vážne? No dobre. Tak to skúsim teda. Aha. Aha. Aha. A to je všetko? Dr. House vo svojom odvetví dokázal nemožné. Prišiel po nekonečnej rade seriálov z nemocničnou tématikou a stal sa z nich tým jednoznačne najzaujímavejším, jednoducho jasnou jednotkou. Ale Kravaťáci sú len ďalším v poradí. Najlepšie čo môžem povedať je to, že sa jedná o nenáročnú oddychovku plnú oblekov a slovných súbojov typu: Ja som väčšia Držka ako ty. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Strhující exhibice sympatických ksichtů, filmových citací, slovní vaty a obleků šitých na míru v cimře korporátní Ameriky. Inu, bez mučení přiznávám, že jsem na pár vteřin ucítil cosi jako sympatie k té mrzké profesi. Samozřejmě to má své mouchy, happyendy se tu metá do všech stran a tu a tam nějaká logická díra prosákne na povrch, ale co na tom záleží, když je celek tak sympatický a druhá série graduje kadencí luxusní asijské štětky při handjobu pupkatého Švýcara. Asi spíš jako ten Švýcar nebo tak nějak. Každopádně někdy po druhé sérii dávám sbohem, neboť nadprůměr tohoto seriálu je velmi, velmi mírný a existuje spousty lepších, u kterých můžu plýtvat svým životem. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost. Ať už se jedná o propracovanost a psychiku postav (což jsem naposled viděl možná tak v BSG nebo Spartakovi?), skvělé vtípky a odkazy na jiná díla, zábavné dialogy a hlavně postavy, postavy a postavy! Ať už je tam zrovna nějaký sympaťák, chytrák, slizoun, vlez prdelka... vždycky tu postavu budete mít rádi a nebude vás tam štvát. A že občas ani nechápu, jak ten případ vyřešili? Co na tom záleží. Edit: S přibývajícími sériemi však ubyly jednotlivé případy a přidal se důraz na navazující příběh a osudy postav. Žel bohům už to pak po čase začalo působit zmateně, nereálně a zkrátka už dost překombinovaně. Finále páté řady byl ovšem skvost. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Scéna, ve které na Louise (Rick Hoffman) v kanceláři pokřikují „hanba, hanba, hanba“ a házejí papír, odkazuje na seriál Hra o trůny (od r. 2011). (Duoscop)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama