Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ODPLATA JE SVINĚ“..... /// (Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, co očekáváte od ,,Béčka?) Hra na efekt, drsný modelky, málo keců, dobrej zvuk a akci. To fšechno by mohlo anulovat levnej casting, tlustou (drsnou) dozorkyni (která vlastně ani nemá žádnou roli, i ty vostatní, kterejm ten všechen humbuk kolem ani nejde věřit. (soráč Luku, ani u tebe si nejsu jistej….) Kdyby aspoň rejža tomu dal něco navíc…slabá ruční práce a záběry jako z inter počítačovejch her mu k reputaci nepomůžou (naštěstí Rallye Dakar má nakoukanou…). SLÁVA - modelky maj dobrý kozy! Bohužel mluvěj jako já a na rozdíl vode mně, to znich drsňáky neudělá! … Přesto je to ,,B“(éčko), který si v dobrý kvalitě a s trochou dobrý vůle můžete užít. Bez emoční podívanou naštěstí neprzněj kreténsky záporný reakce. Je to jen neškodná blbina s hrou na efekt, vo třech dnech s novým šéfem a novejma pravidlama. Serte na logiku a nechte rozhodnout svoje srdce… JÁ JSEM FRANKENSTEIN A …. (já vím, já vím….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Loprais mě letos nechal doma. 2.) Protože vím, že slušně udělaný béčko má svoje kouzlo (který nebudu kurvit odpadem!). 3.) Thx za titule ,,marosh1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Stručný obsah, POZOR krutý SPOILER: Svist! Bum! Prásk! Plesk! Hnnn, hnnn, hnnn, hhnnnnnnnnnnn. Ratatatatata! Íííííííííí! Svist! Plesk! Plesk! Ratatatata! Hnnnnnnnnnn! Hnnnnnnnn! Ííííííííííííí! Ratatata! Plesk! Plesk! Uf! Úplně to stačí mít jen v audiostopě, abyste si zbytečně nekurvili estetický dojem při pohledu na tu partičku odpudivých neherců, některých dokonce s obříma kozama, Dannyho, kterému Mountfield asi nezaplatil fucktury a Dougraye s Vingem, jež to patrně udělali kvůli důstojnějšímu pohřbu afrických dětí, které sklátila ebola. Velmi altruistické, ale na druhé straně budou teď Marabu chcípat hlady, tak moc doufám, že všichni půjdou i do čtyřky! Doporučuji výhradně mentálně vyzrálým jedincům, kterým se strašně líbil můj výstižný obsah. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

První film série byl ryzí béčko, které nabídlo brutální akci, Stathama a videoklipový střih s kamerou. Dvojka byla ultra levné céčko s bezkrevnou akcí, bez Stathama a otřesnou kamerou se střihem. Trojka je ultra blbé háčko (h.vno) s minimem (zajímavé) akce, opět bez Stathama a tentokrát neexistuje funkční kamera, střih, scénář... Ano je to tady série, která skončila svým prvním dílem a těžící z charismatu nynější "mladé" akční hvězdy Stathama. Hollywood už je na tom špatně, že se snaží dělat filmové série z filmů, které nemají ambice vydržet první díl. Dokola a dokola házet jiné herce pod masku jezdce Frankensteina? Sebrat rezavé automobily a přesouvat je více na východ (Bulharsko, Rumunsko...)? Točit to na levnější kamery a nechat s touto technikou běhat absolutní amatéry? Tímto posílám trojku do odpadních vod a pokud se někdo nezamyslí, tak další rok tu bude Death Race 4 a bude se jezdit na betonovým parkovišti u supermarketu. Nefunkční jako akční film, nefunkční jako post-apo, nefunkční jako béčko a nefunkční jako další díl série. Hodnocení OST: I Pacman měl během hry lepší podkreslení. Odpad 0/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že na podobné úrovni jako dvojka. Ale trochu už slabší. Příběh už byl slabší, ale přesto dost dobře promyšlený. Hlavně když už jsem si začínal myslet ke konci filmu, že je zde dost nedořešeností, tak konec mi to vše hezky vysvětlil, takže jsem rád, že zde je výborný konec ve filmu, mnohem lepší než ve dvojce. Závody smrti v pouště co se týče akce dobře natočené, už je zde jen minimum spomalovaček, což je plusem. Ale některé záběry afričanů při závodů v poušti jsou hrozné, zejména jedna hnusná scéna. Také se mi nelíbila scéna, kdy bojovaly ženy a brutálně se zabíjeli - to byl velký úlet. A hlavní dva záporáci rovněž příšerní - bez jakékoliv logiky byly. Hudba dobrá. Herecké obsazení kromě již zmíněných záporáků je velmi dobré. Krom Luka Gosse mě opět bavili Tanya van Graan, Danny Trejo - který byl opět skvělý a Fred Koehler. Ving Rhames mě zde trošku méně prostoru než ve dvojce, ale stejně pobavil. Bavilo mě sledovat pokračování osudů hrdinů, které jsem si oblíbil. Sice mě štvali některé zbytečné scény ve filmu, už bylo cítit dost využitý potenciál, ale přesto to má furt dobrou nadprůměrnou úroven. Ještě, že vylepšili a vysvětlili konec filmu. Tím mě utvrdili, abych dal s odř.ušima tu čtvrtou hvězdu. Takže celkem jsem se bavil. Hodnotím na dobrých 70% = **** ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování prequelu, které už docela hodně ztrácí dech. Změna prostředí je sice vítaná, ale už se z toho nějak vytrácí myšlenka původního Death Race. Tentokrát to je opravdu spíše destruction derby než variace na death rally. I dějově je to takové roztahanější a stereotypnější. Překvapil mě ale konec, který je na takovéhle béčko rozhodně nadstandardní, byť se nemohu ubránit dojmu, že to celé až tak dobře nedrží pohromadě. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)

Reklama

Reklama