Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

campix 

všechny recenze uživatele

Další čistě konzumní záležitost. Bohužel opravdu otravná. Už by se měli scénáristé a režiséři Hollywoodu zamyslet a přestat nám servírovat rádoby vtipné komedie opravdu přecpané hereckým obsazením a spoustou příběhových linií, které se někdy navzájem prolínají. Dříve to vycházelo (například Paříži miluji tě nebo Až tak moc tě nežere) jenže film Jak porodit a nezbláznit se je spíše prázdnou konzumní zábavou a také samozřejmě filmovou antikoncepcí. Některé linie zajímavé, jiné naprosto zbytečné a otravné. Hold nejsem cílovou skupinou tohoto filmu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rodičovství a děti se v poslední době stávají docela silným stigmatem. Buď jsou velebeny, odmítány, jejich absence je kritizována a naopak jejich prožití a vlastnění stavěno až na roveň jakési lidské povinnosti. Je to dobou. Ale také hlavně lidmi. Jak porodit a nezbláznit se mě zaujala již tím, že scénář psaly ženy ale točil to muž. Což docela dobře propojilo oba póly pohledu na věc. A musím říci, že v tomhle ohledu hodně povedeně. Ano, nejde o nic jiného, než jen o další rodinně agitační komedii, která se nevyhne tradičnímu nakopávání a přesvědčování, jak je to dobře a jak by to mělo být. V tomhle ohledu žádná změna ani překvapení. Je zde několik různých variant nabývání dětí (záměrně nepíšu těhotenství, i když toho a jeho různých poloh, od bezproblémového až po "sere se co může a utrpení nade vše", je zde požehnaně). Až si myslím, že těch dvojic bylo až zbytečně moc. Přes všechen ten agitační balast je zde však několik velmi zábavných a krásných okamžiků. Scény s tatínky v parku jsou naprosto úžasné, ta čtveřice s Chrisem Rockem v čele je supr a jakožto otec jsem s nimi v naprostém souladu. To, co tam říkají je mantra tak opomíjeného a přehlíženého (i maminkami a partnerkami) otcovství. Líbila se mi linie s Elizabeth Banks (i z vlastní zkušenosti, z toho sledovacího pohledu, je těhotenství někdy opravdu opruz k posrání), byť zrovna Banks mě už přestává bavit. Jediné, čeho Cameron Diaz od Masky dosáhla, je vyhasínání. Obrovským potěšením bylo opětovné setkání s J Lo, tu jsem měl vždycky rád, i jako herečku. A tady je dobrá. A na rozdíl od Cameron vypadá pořád dobře. Její linie je ale dost naivní idealistická pohádka. No a pak je tu Anna Kendrick a to je kapitola sama o sobě. Jak její příběhovou linií, tak jejím výkonem. Ta holka by mohla být němá a stejně byste pochopili vše, co vám chce říct. Kromě Rocka ještě bavil Dennis Quaid, v takové rovině jsem jej viděl poprvé a dost pobavil. Obsahově je to jen další idealisticky výchovně laděná americká sluníčková komedie středního proudu (a oni už asi jiné neumí, to mentorství a poučování tam nacpou, i kdyby hlavními hrdiny byla ranní směna u hovnocucu), z diváckého a mého subjektivního hlediska je to však mnohem zábavnější komedie, než se mi z komentářů a hodnocení zdálo. Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli do toho půjdu ale teď vůbec nelituji. A až budu někdy v posteli umírat na mužskou rýmičku, dám to klidně znovu. 3.5* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa toho hodnotenia som čakal naozaj niečo dosť priemerné a nevýrazné. No napokon sa mi to celkom pozdávalo, aj keď miestami bol dej až príliš prehustený a niektoré postavy (resp. celé páry) mi tam prišli úplne prebytočné - tým mám namysli hlavne Rosie a Marca (Anna Kednrick & Chace Crawford), ktorí mi do toho konceptu až tak nezapadali. Ale inak príjemná oddychovka z prostredia tehotenstva, očakávania vytúžených detí a všetkého okolo toho. A to slabé hodnotenie naozaj ten film trochu podcenilo. Za mňa ľahký nadpriemer, 3*. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

čo k tomuto povedať? americké klišé jak delo, neoriginalita, prvoplánovosť, človek to tam nikomu neverí, málo sympatických postáv (najsympatickejšia bola aj tak moletka Rebel Wilson), aj tých vtipov bolo veľmi málo resp. veľmi málo vydarených...chcel som dať trochu vyššie hodnotenie ale keď tak pozerám na svoj komentár tak asi to nebude možné =D max. 50% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přemíra hereckých profláklých tvářiček mi nedovolí snížit hodnocení, přestože je tento film naprosto o ničem. Tlachačka nad tím jak otec zapomněl na přebalovacím stole děcko nebo kdy blinká a nebo dětská kniha o kojení zvířat a lidí?! REALLY? Je celkem smutné, že to tvůrci zaobalili do takové spousty příběhů ve kterých se není sto vyznat a hlavně bych tomu vytkla tu dlouhatánskou stopáž, která mě přivádí na myšlenku, že čím delší film tím větší nuda. Pokud se jedná o zfilmované knihy, které se neobejdou bez prvotních kacánků tak budiž, ale nic o ničem bez ničeho s velkým hovínkem v plenkách....ach jo..to je zase film. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama