Reklama

Reklama

Karlos

  • Slovensko Karlos
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Celovečerní dokument o jednom z fenoménů dneška Karlosovi Vémolovi. Zápasy MMA se pohybují na pomezí sportu a zábavy, fascinují davy lidí, přitahují pozornost a plní stránky novin. Vémola je tím, kdo u nás pomáhal tuto slávu novodobých gladiátorských zápasů utvářet. Film plný unikátních a archivních záběrů vznikal 15 let. Ukáže, kdo ve skutečnosti je Karlos Vémola, jaký je mimo světla reflektorů a odkud se vlastně vzal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (52)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik lidí v republice nezná jméno Vémola, ale jestli se někdo neznalej podívá na tenhle dokument, tak pochybuju, že se stane jeho fanouškem. Já Vémolu jako člověka nemusím, jako sportovce ho ale uznávám. Přesně to se mi i potvrdilo v tomhle snímku. Každopádně mi po zkouknutí Karlose zůstalo stejně nezodpovězených otázek, který jsem měl před ním. Oceňuju ale, že jsou tady ukázaný i všechny kontroverzní momenty jeho života a nesnaží se ho ukázat jen jako super otce, výbornýho sportovce a milovníka zvířat. Většina jeho soupeřů by podle mě neměla koule takovejhle dokument pustit ven a sestříhalo by se to jen na kladný věci. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Před tímhle dokumentem jsem o Vémolovi prakticky nic nevěděl a na základě plakátu a trajleru jsem čekal bizárek o nějakém namachrovaném čuráčkovi. Místo bizárku jsem dostal promo, které si Vémolovy kontroverze a negativní stránky vždy odbyde co nejrychleji, a místo čuráčka jsem dostal nijak zvlášť zajímavého jednoduchého sportovce s nijak zvlášť zajímavými osudy. Prostě tu chybí drama a možná by bylo zábavnější, kdyby Vémola tu hodinu a půl vykládal ty historky ze svého působení jako vyhazovač v londýnském klubu, které zmíní na začátku. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přečetl jsem si tady jen pár komentářů a v paměti mi utkvěla výhrada, že se točilo podle Karlosových not, že to je ve výsledku jen bezcenný, protože oslavný píárko. S tím názorem se vůbec neztotožňuju. Naopak mi naservírovali horšího Karlose, než jak jsem ho doteď znal- unavenýho, plnýho (oprávněnýho) strachu o budoucnost- tím pádem trochu ubrečenýho, viděl jsem mnohem tupějšího Karlose, než jakýho jsem znal z rozhovorů a jeho talk show, vulgárnějšího, zranitelnějšího (bráchova zrada, Kinclova kudla do zad…). O Karlose mám regulérně obavu, není boha, aby se nedostal do finančního průseru, ale tenhle dokument taky ukazuje, že si na ten svůj slavnej Vémolaland vydělal vlastním potem a krví, a to cením. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Chtěl být král světa a stal se králem bulváru. Kdyby netahal bulvár jeho kontroverze neustále na přední stránky, nikoho by tento člověk nezajímal. Pominu velkohubost a extra porci egoismu, to mají všichni tihle "bojovníci" takže to mu nemám za zlé. Dokument vlastně nepřináší nic co by člověk už nevěděl z různých článků, takže výpovědní hodnota je nulová. Můžu mu uznat dobrou základní přípravu, kde jde vidět že opravdu chtěl - někde na začátku - něco dokázat, jenže se z něj stala celerbída a to mu v podstatě zlomilo vaz. Cílovka nejsem (MMA) ale nic proti němu nemám, neodsuzuju ho za to že je "pomalejší" díky ranám do hlavy ale na rovinu si řekněme že jiné dokumenty o zápasnících jsou plnější a přehlednější, protože Karlos Vémola prostě není hvězdou jakou si myslí že by měl být. Asi 2 hvězdy, za slušnou sondu do života někoho o kom vlastně ani nemám zájem moc vědět. PS : Lela je fakt katastrofa. Ta ženská někde v předělu mezi holčičkou a ženou, úplně ztratila mozkové buňky a stala se z ní karikatura něčeho co bych se neodvažoval nazvat člověkem. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Český Tiger King? You wish. Karlos z tohohle zmateného a povrchního dokuportrétu vychází vlastně jako nudný patron, jehož sportovní přínos se omezuje na nic neříkající sestřihy a slovní proklamace, “že toho u nás hodně pro MMA udělal” a osobnost na sled banálních historek o muži, co chtěl bílý dům a krásnou dívku. Vrchol režijní invence je voiceover existenciální GPS a pár montáží, které by možná uživily sítě Oktagonu, ale ne celovečerní formát. Attila byl sice blboučký dokument, ale měl aspoň nějakou primitivní energii a strukturu. Karlose tak knockoutuje v prvním. Nic nového. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama