Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 4

Recenze (94)

jilda 

všechny recenze uživatele

Místa natáčení a kamera první série je perfektní, trochu mě vadí strojené Vágnerovy hlášky, jak u všeho hystericky křičí, mnohdy zasekne a místo zdolávání a udržování napjatého vlasce řve a kecá, ryba se vyvlékne a je po prdeli ( viz Mongolsko). Jak už tu někdo psal, je tam moc Vágnera. Jakub se snaží vše dramatizovat, z prdu udělá velké nebezpečí, někdy mám pocit, že je to pořad spíš o Vágnerovi, ne o rybách. V každém díle chytí tu největší rybu až těsně před odjezdem, je to už trochu trapné, co tam jezdit jen na jeden den? Pořad by byl o dost lepší, kdyby Jakub jenom rybařil a vůbec nemluvil! Z mnoha negativní příspěvků na CSFD tu sálá závist a neznalost. ()

vojta123 

všechny recenze uživatele

Já jakuba beru jako rybáře,který toho dost dokázal ale nelíbí se mi, jak to všechno zveličuje ale na druhou stranu v druhé sérii, která mimochodem ted běží v tv je o dost lepší protože už to není jen o rybaření a jeho blbých řečích ale taky je to více cestopisné a to se mi na tom líbí a je vidět ,že se z předchozí série dost poučil. ()

Reklama

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument/cestopis. Jakub je správně zapálen pro věc a kromě samotných ryb, o kterých se toho příliš nedozvíme se dostaneme do odlehlých koutů planety a poznáme místní obyvatele. Ocenit musím různorodost. Ať už jde Vágner lovit nilského okouna či sibiřskou štiku, vždy to je zajímavé a napínavé. Ale hlavně musím ocenit jeho odvahu a dobrodružného ducha, která se v Čechách jen tak nenajde. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Vágner je příkladem toho, jak jít i přes odlišné přání rodičů a další různé překážky za svým snem a z ničeho si vybudovat celosvětovou známost. Přitom i tak zůstal normálním a za svoje výpravy nemůže dostat nic jinýho než pořádný obdiv. No považte, kdo z vás by se kvůli nějaký rybě několikrát skoro nechal zabít nebo snášel několik dní rozmary počasí atd.? Dobrodruh každým coulem. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Jako "dokument", snad každý pozná, že je vše nahrané, sestříhané atd., zpracované skvěle, nakolik všemu co říká věřit, a zda se při sledování oprostit od etických otázek ohledně zneužívání živých bytostí pro zábavu, což rybaření bezesporu je, nechávám na každém. A Jakub? Kdyby se nechal předabovat někým jiným, bylo by lépe. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama