Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Zánik

  • USA Justice League: Doom
Trailer

Obsahy(1)

Liga spravedlivých sestává z nejlepších superhrdinů a ochránců lidstva. Pro Temného rytíře však zároveň představuje ty nejnebezpečnější lidi planety. Batman proto sestavil super tajný nouzový plán pro případ, že by se některý z hrdinů vymkl kontrole. Když tato data ukradne skupina nových záporáků, musí se Liga připravit na střetnutí, které prověří sílu jejího spojenectví. Animovanému dobrodružství ze světa DC Universe propůjčili své hlasy v původním znění hvězdy jako Kevin Conroy, Tim Dally nebo Nathan Fillion. Připravte se na příběh, který obrátí vzhůru nohama vše, co znáte o Lize spravedlivých i o samotné podstatě hrdinství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě měla J.L. možná až velké sousto, které během 73 minut nemohlo být podáno tím nejlepším způsobem. Ze všech těchto kreslených DC komixovek, co jsem viděl (a neviděl jsem jich málo), je tohle asi největší globální skáza se kterou se potýkají a má to jisté rezervy. Ovšem co si budem nalhávat, stopáš kolem 75 mint je u všech těchto filmů záměrně dodržena, protože základem je pobavit diváka, vytáhnout na ně tu "nostalgickou" kreslenou akční kanonádu, která je skvělá a přitom nepřestřelit jakýsi standard, možná i finanční náklady a neřešit příliš scénaristické díry. V téhle kinematografické podobě, je totiž scénář až na druhém místě. Nejsem zklamán, ale mohlo to být údernější. PS: Pro mě je Justice League asi potincálně zajímavější materiál než Avangers, takže doufám v jejich brzkou hranou podobu. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Osvědčená režisérka animáků se super hrdiny z DC Lauren Montgomery natočila další slušný animák se super hrdiny z DC. Nathan Fillion znovu mluví Green Lanterna, tou hlavní hvězdou je ale celá Justice League. Začátek je svižnější než konec, ale jako pohádka na dobrou noc je Liga spravedlivých: Zánik ideální. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou nějak sjíždím tyto animované superhrdinské filmy :-) a málokdy jsem nespokojen,ba co víc,například u tohoto snímku jsem opravdu překvapený kvalitou jak je to napsané.Příběh je zde opravdu dobrý a je tu snaha o to ukázat nám hrdiny i v poloze kde si musí poradit s tím,že se jim zrovna nedaří,což kvituji.Jen opravdu škoda,že se takový příběh nenatočí i jako klasický hraná film.Postavy super a to samé akce.Za mě celkově 90% a pět hvězd. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím vysoko všechny filmy od Lauren Montgomery. Je to přesně můj šálek kávy.. V pohodě si drží svůj vysoký standard. Animace se mě líbí, zbytečně se tam nekecá a jde se do akce.. Opět se potvrdilo, že můžete mít svaly ze železa, laso od bohů, zelenou lucernu od strážců, ale nejdůležitější sval i pro komixovýho hrdiny je mozek !!! Batman je prostě vždy o krok napřed a nikdy nezklame. !!!!!! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film překvapil jak jen mohl-nejspíš to je taky místním hodnocením, kde se s plným počtem velmi šetří :) .Tohle je ale opravdová lahůdka pro všechny fandy JL(a světa DC vůbec). Každý charaktér je vymazlený do detailů s citem a rozvahou(i ten stařík Alfred se na supermalém prostoru stal postavou, kterou si člověk krásně vychutná). Tvůrce evidentně nesvazovaly finance nebo nějáká rutinérská lenost, protože na tu animaci je radost se koukat-ať už to jsou Lanternovy nápadité konstrukty, ladnost soubojů W.W. nebo třeba vizuální orgie v podání bitky matanů=radost pohledět.. Navíc to celé není postavené jen na parádní akci ale součástí hry je i jistá psychologická rovina, která znovu ukazuje hloubku a důslednost Batmanovy geniality a skrze něj zaostřuje na ostatní členy JL.. Ta Lauren Montgomery prostě evidentně ví co dělá a zlepšuje se v tom, a já se každým dalším filmem víc a víc těším na její budoucí projekty. =V rámci žánru(čti: pro milovníky DC úchylné na JL ;) )-Špička(80%) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován památce zesnulého Dwayneho McDuffieho, autora komiksové předlohy, který zemřel 21. 02. 2011 ve věku 49 let. (Conspi)
  • Film je volně inspirován komiksem „Tower of Babel“ od Marka Waida z roku 2000. (Caszidy)
  • Jedná se o první film o Lize spravedlivých, ve které se objevil skutečný Cyborg z naší reality. (jh666)

Reklama

Reklama