Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (596)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// PLUS: krásná pocta osmdesátkovým hrám, zábavná "Sandlerovka", parádní mix různých nápadů, líbí se mi chytlavá píseň Waka Flocka Game-Game On MÍNUS: kdyby se to bralo ještě trošku víc vážně, mohli z toho být další Transformers nebo Battleship, takto je sci-fi prvek hodně upozadněn, což je škoda, navíc chování postav se víc blíží akční komedii, ale naštěstí do trapnosti to nejde./// Shrnutí: Jestli si vybrat tento měsíc jeden film na který zajít do kina a přitom by to nemusel být letní bockbuster, doporučím tento. O to víc pokud je vám něco kolem 30-40 roku a na videohrách a herních automatech jste strávili dětství. Několik castingových kousků potom příjemně potěší. Nebýt to ve výsledku jen lehká, nenáročná letní komedie, šel bych s procenty ještě výš./// Celkem 75%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nedejte na zdejsi hodnoceni, sice to je kravovina, ale zatracene zabavna. Vlastne takovej katastrofickej film o mimozemsky invazi skombinovanej s Raubirem Ralfem s partickou mimonu v hlavnich rolich v cele se Sandlerem, kterej si jede ten svuj standard, stejnej uz nekolik let. Hodne to tak zalezi na tom, jestli mate tuhle partu komiku radi. Ja nastesti jo, takze jsem se u jejich vtipku docela nasmal. Navic na v podstate vymletou komedii tu jsou fakt fajn triky, dej hezky odsejpa a bavil jsem se zkratka celou dobu. Sice se nejedna o zadny velky umeni, ale nevidim duvod, proc nedat 4*. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Premarnena prilezitost. Ten film ma tolko skvelych aspektov, ktore ma bavia. Zaujmavy namet s videohernou tematikou, mnozstvo popkulturnych odkazov, slusne herecke obsadenie, skveleho rezisera, solidny rozpocet a vysledok je tuctova sterilna Sandlerovka. Akurat tentoraz bez nechutnosti, ktore nahradili odkazy na stare videohry. Asi dvakrat som sa dobre zasmial, parkrat pousmial a zvysok som mierne znudene odzival. Este za zmienku stoja bezchybne triky pri tych par akcnych scenach, ale aj akcne sceny vo vysledku pôsobia dost fadne. Stylom mi to trochu pripominalo Ghostbusters. Len namiesto duchov tu su videoherne postavicky. O to viac sa zacinam bat remaku. Vysledkom je absolutne tuctovy film na jedno pozretie hlavne pre vekovu skupinu 30+, ktorej nieco povedia videohry na ktorych je tento film zalozeny. 5/10. Ale ovela lepsie urobite, ked si znova pustite genialny Wreck-It Ralph, ktory z videohernej tematiky vytazil ovela viac. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec se to docela povedlo. Film je sice zpracován trochu zvláštním způsobem, ale rozhodně není špatný. Moc jsem od toho nečekal, ale skvěle jsem se bavil. I když je to dost předvídatelné. Svět napadnou mimozemšťani v podobě 80kových her a vláda neví, co s tím. Naštěstí má americký prezident pár nerdovských kámošů, kteří jsou v těchto hrách přeborníci. Přes počáteční nedůvěru se tedy s nimi pouští do boje a celkem se jim i daří. Hlavního nerda hraje Adam Sandler. Jeho protivníka věčného podvodníka ztvárňuje skvělý Peter Dinklage. Menší roli tam má i Sean Bean. Michelle Monaghan to v roli plukovnice Violet neskutečně sekne. Jak to skončí si asi sami domyslíte... Občas tam jsou fakt dobré hlášky. "Co tu děláte? Točíme reklamu na pivo." :D ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Já se tak těšil, ale tohle fakt ne. Sandler je kokot. Ke klasickým hrám značně dehonestující. Nerdové tady nejsou ani za hrdiny, ani za nerdy, prostě jen za kokoty. Akční scény trapné. Humor trapný. Efekty nudné. Předvídatelné. Plné klišé. Kraťas podle kterého to vzniklo je supr, ale tohle je totálně prosraný námět. Jo a Sandler je kokot. Vím že už jsem to psal, jen jsem to chtěl zdůraznit. 1.5/5 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • S ohledem na lukrativní čínský kinotrh byly z filmu vypuštěny zmínky o komunistickém e-mailovém viru a napojení hlavního zlosyna na čínskou vládu. (raininface)
  • Dcéra Adama Sandlera, Sadie Sandlerová, sa objavila vo filme ako dievča zo stánku s limonádou. (Game90)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama