Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Martineq15 

všechny recenze uživatele

Moc hezky udělaný film, dobrá myšlenka. Přesto že španělskou produkci filmu nemám v oblibě, tento snímek hodnotím 4* a to zaslouženými. Určitě všem doporučuju, jednoduchá komedie u které se nemusí přemýšlet, a člověk se pobaví. Film je o 5 studentech, kteří jednoho dne uhoří na střední škole, a nemohou se odtamtud dostat, jednoho přichází do školy nový učitel, který je vidí a dokáže s nimi komunikovat. Neokoukané herečky a herci, kteří působí velmi sympaticky. ()

Reklama

opox 

všechny recenze uživatele

Se španělskými hororovými filmy již mám zkušenosti a to velmi dobré. I zde se jedná o duchařinu, ale úplně z jiného soudku a to komediálního. Nic moc jsem od toho nečekal a nakonec z toho byla hodně příjemná oddechovka pro dlouhé odpoledne. Za mě by to bylo tak za 3,5*. Jelikož ale takové hodnocení zde v nabídce není, zaokrouhluji po krátkém rozmýšlení přece jen nahoru. Představil jsem si totiž v hlavě jen tak zběžně, jakou slátaninu by z toho byli schopní udělat Amíci se svým nadáním natáčet absolutně nesnesitelné teenagerské komedie jak na běžícím páse... Což tedy rozhodně není případ tohoto filmu z dílny španělských filmařů. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Evropská komedie v lehce americkém stylu, která ale srší spoustou skvělých nápadů. Ty neotřelé vtípky jsou na tom asi tím nejlepším. Ke konci film zvážní a protože si mě jako diváka postavy získaly, jde o zvážnění příjemné. Úplně ke konci je tedy pár vystoupení, po kterých bych film v prvních minutách okamžitě vypínal, ale opět se to dá odpustit, protože jde o fajnové postavy, kterým už po té hodinu dokážu něco odpustit. Celkově tak pěkný nápad podaný dost příjemnou formou. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Slušná duchařina.....trochu nadpřirozena, trochu rodinné a trochu středoškolské komedie....navíc sympaticky zahrané (Javier Bódalo je řízek) a vlastně i celkově sympaticky působící. Nějaké linky se určitě dali vypustit (např. ta emo-ghost love story, tu si mohli odpustit), ale jako celek velice příjemné. Šel jsem do toho bez očekávání.....nebo spíše, lehce z despektem.....ale určitě příjemné překvapení.....ne pecka, ale fajn biják. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama