Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Spisovatele tvoří jeho zkušenosti. Potřebuješ je." Získávání životních zkušeností tvůrců mě hodně bavilo. Zejména s dcerkou Samanthou bych si při jejích rafinovaných metodách svádění tupců určitě rozuměl. Tady se ovšem nejen sexovalo, ale i mudrovalo. A v tu chvíli jsem byl v úzkých. Stál jsem totiž před otázkou, jestli jsem beznadějnej romantik nebo realista. Nakonec je odpověď snadná: Nevím ... a jsem si tím naprosto jistej. Na druhou stranu vím, že mi se Spisovateli bylo celkem fajn, i když příliš nerozumím tomu, jak moc se užívání drog stalo přirozenou součástí jejich životů. Na to jsem asi moc starej ... tedy konzervativní. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se filmy tváří chytře a přitom jsou veskrze blbé. Pro mne to byla instantní sračka, bez opravdových emocí a zajímavých postav. Nejvíc mě dorazilo, když se tam jedné z hlavních postav opila holka a pak pro ní celá rodina akčně jela, načež se její přítel mohutně rozbrečel, nad jejím tragicky opilým tělem. Nechápejte mě špatně. Já se rád u filmu dojmu či zasměju, ale ten film musí mít koule a musí z něj tryskat ty emoce zaslouženě, což tahle mdlá mrdka nemá a nedokáže. Soundtrack složený "na jistotu" ze samých smutných chcojek, jen potvrzuje debilní vykalkulovanost tohoto produktu na dojetí. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už ale byl solidní cílený výplach, nicméně už hodně mimo realitu a tak nějak tu chybí žánr Sci-Fi. Plusy snad jen že se po delší době někde objevila Jennifer Connelly, že výběr její filmové dcery na Lily Collins padl celkem dobře a že herci většinou dobře zahráli, ale to, co se tam dělo, bylo mimo. Fakt mimo. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Hviezdičku naviac dávam za skvelé obsadenie, vďaka ktorému som si znovu vychutnal prekrásnu Jennifer Connelly, aj keď ma najviac bavil vzťah Lily Collins a Logana Lermana. Keď to sčítam dokopy, Stuck in Love postráda síce originálny príbeh, ale je to príjemná pohodovka na upršaný deň, ktorú dopozeráte s úsmevom na tvári. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pohodová a úsměvná vztahovka, která se sice dotýká závažných témat, ale spíš jen letmo a nenutí diváka nějak hluboko zabředávat do osobních problémů jednotlivých postav. Jasně, v posledních 20ti minutá přijde citově vydírající nálož, ale měl jsem pocit, že do celkového konceptu nějak patřila a nemohlo tomu vlastně ani být jinak. Konec byl v pravdě americký, ale i ten mi nakonec nevadil. Osazenstvo bylo perfektní a ačkoliv jsem na film narazil zejména díky Jennifer Connelly, tak se mi překvapivě líbili víc Greg Kinnear a Lily Collins. Ničím neurážející příjemná jednohubka. 75% ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama