Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (464)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak jestli někomu přijde to co se tu odehrávalo jako nezapomenutelné prázdniny, tak ho dost lituji, že nezažil něco lepšího, protože se tu nestalo nic světoborného, co by mě dokázalo nějakým způsobem odrovnat. Příjemný byl zejména konec, který je takový uklidňující. Kdyby existovalo více lidí jako byl správce parku, bylo by na světě líp, jenže takových lidí, co dokážou podpořit náctiletého outsidera je velmi málo. Můj 1000. komentář! ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že z počátku se mi zdál Liam James nesmírně nesympatický a nepříjemný. Skoro jsem si až říkal, kde ho sakra vyhrabali. Ovšem průběhem filmu jsem to možná začal trošku chápat a začal jsem se vciťovat do role, kterou ztvárňoval a pochopil jsem, že to má vypadat přesně tak jak to vypadá. Hodně pozvolný děj, který nebyl nijak zvláště speciální ani ničím originální - ale nevadilo mi to, hodilo se to k tématu a vlastně i k samotnému názvu filmu to perfektně sedí. Jakmile se na scéně objevil Sam Rockwell, film nabral naprosto jiný spád. Z nudného něčeho se stala zábavná komedie naprosto pohodového stylu. Přibyla Ann Robb a vše bylo super... Dramatické scénky které přišly následně také nebyly špatné a vyplnily tu dobrou náladu něčím protikladným. No zkrátka film, který má člověka odreagovat a v mém případě se tomu tak podařilo. :-) 75% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ničím zaujímavý, priemerný rodinný snímok o introvertnom chalanovi s rodinnými problémami a jeho veľkom kamarátovi (Sam Rockwell), ktorý sa mu pokúsi ukázať cestu. Miestami zábavné, miestami nudné s prostoduchými dialógmi, celkový dojem šedivý a ľahko zabudnuteľný. Suma sumárum slabý priemer. 55/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dve veci: Tanečné čísla (byť je ich len pár), a následný potlesk, znižujú úroveň snímku a celá dejová línia so vzťahom k matke je neobratne natočená. Malo to vyznieť, akože hlavný hrdina je chudáčik nechápaný okolím a matka s novým priateľom mu to ešte sťažujú; ale vyznelo to tak, že Toni Collette je tá najväčšia chuderka, ktorú život bije a ktorá snaží sa starať o syna, čo sa k nej navyše chová ako rozmaznaný hajzlík a zaslúžil by pár faciek. Tieto dva detaily (pričom to druhé neni detail) to trochu kazia, keby ale boli režíjne lepšie zvládnuté, bolo by to za päť. Neskutočne pohodový film, vlastne presne to, čo si predstavíte pod pojmom "Komédia od scenáristu Descendants". 85% PS: Ten scenárista mimochodom dean - dean machine, dekan z Community ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V mládí jsem býval introvertním podivínem, takže mi problémy Duncanova mládí připadaly nepříjemně povědomě. Ovšem jen do chvíle, než vstoupil do hry neskutečně pohodový odstraňovač zvratků pod tobogánem Owen se svou partou. Svět se najednou změnil v hrozně pozitivní místo a mně bylo najednou celkem jedno, že se tady odehrává rodinné drámo průměrného kalibru. Asi zauvažuju o tom, že si v práci nechám vyplatit zlatého padáka, opráším svou zkostnatělou američtinu a odletím si užívat vytírání hajzlíků v nějakém tom zaplivaném aquaparku. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

Reklama

Reklama