Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (463)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia zo života, ktorá po všetkých tých krvákoch a bezútešnej reality súčasného sveta ponúkne dokonalý výplach hlavy. Film ponúka na pohľad obyčajný príbeh znudeného chlapca, ktorý sa vďaka náhodnému priateľstvu pomaly nakopne do života, zažije pár pekných dní v akvaparku, začína sa mu rysovať nejaká love story a všetko to trochu komplikuje vzťah jeho mamy (výborná T. Collette) a jej priateľa. Nečakajte žiadne záchvaty smiechu, je to skôr taký príjemný, nevtieravý humor s výborným hereckým obsadením, ktorému kraľuje T. Collette. Viem, že všetci budú proti, ale uznávam i Rockwell bol skvelý. Collette je však v každom filme tak presvedčivá, že normálne rozmýšľam, koho vyradím z top naj herečiek...80%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný, upřímný, dojemný a zábavný film, který by měl vidět snad každý. Jedna facka mne, že jsem to viděl až dnes. Sam Rockwell role ušitá na míru a byl naprosto boží. Z ženského cástingu až na roztomilou sousedku všechny byly krávy. Hlavní introvertní hrdina to zahrál také bravůrně. Rozhodně jedna z nejlepších Coming of Age záležitostí, co je k vidění.80% ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce: Filmový Benjamínek roku 2013. Nádherná, komická, dojemná, prázdninová, odpočinková podívaná a zároveň jeden z nejlepších filmů tohoto roku. Po druhé projekci jsem si zavzpomínal na tuto parádní letní oddechovku. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zase další z mnoha filmů o lůzrovi, kterej se úplně změní a nakonec je za velkýho borce. Nic moc originálního, nic moc zajímavýho, ale ten film je takovej pohodovej, že se na to dá dívat. Překvapil Steve Carell v záporný roli. U něho jsem byl vždycky zvyklej, že hraje různý zoufalce a takový neškodný trouby, a těžko bych si ho dokázal představit, jak hraje nějakýho šmejda. A zahrál to naprosto přesvědčivě. Taky překvapil Sam Rockwell, kterýho si pamatuju hlavně jako toho zlýho vězně v Zelený míli. Tady pro změnu hraje největšího pohodáře široko daleko. Ostatní herci jsou taky celkem OK, ale chybí tomu nějakej zajímavější příběh nebo aspoň nějaký překvapení. Navíc to postrádá jakoukoliv pointu. 50% ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Pochyby mě chytají, že taková slečna by s takový hlupákem byla, nejspíš to bude tím, že blondýna byla. Ani se jí nedivím, že tři měsíce čekala, než s ním vysp-na rande šla. Na druhou stranu se nedivím, že AnnaSophia Robb na rande ne-šla, nudou s Duncanem by asi pošla. Duncan jest velmi nezajímavý chlapec dalo by se říci, že je i bl-blankytný. Jeho příběh je takový, že do aquaparku jel, načež tam taky doje. (A pracoval tam) Danken jak už by leckdo pochytil, se celou dobu tvářil jako by chtěl zvraceti a já mu to celou dobu žral, nač nepoblil se. Naštěstí příběh je obestřen tajemstvím. (Poznámka autora: Tajemstvím je myšleno zdejší chování lidí) Všechny ostatní postavy jsou zajímavé, jména snad nemusím ani říkati, jiní uživatelé na ně slova mohou plýtvati. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Aby se ušetřilo, tak se štáb domluvil, že místo přívěsů se pronajme pouze jeden dům, kde se budou herci a štáb scházet o přestávkách. Všichni si tento dům oblíbili a dokonce ho ho většina herců navštěvovala i o svém volnu. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama