Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (277)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Typická česká komedie posledního desetiletí... no, možná že už dvacetiletí. Pokud jste ve světě filmu "noví", možná vás něco překvapí. Ale nemělo by, protože americké rodinné seriály jste museli potkat téměř na sichr. Klišé na klišé na entou, do toho občas probleskne Marek Taclík, jehož výrazivo je v některých situacích odzbrojující, ale nad tím vším se klene ukrutná neschopnost vybudovat něco jako smysluplné chování lidských bytostí. Za mě naprostá ztráta času, a to jsem tomu naštěstí nemusel věnovat plnou pozornost. Ale vlastně mi to přineslo jedno užitečné poznání: jestli se u nějakého (nejen českého) filmu dočtete, že v něm "nastane kolotoč humorných a nečekaných událostí", je to jasné varování, že máte svůj čas strávit s jiným výtvorem. I v daném žánru si můžete vybrat mnohem, mnohem lépe... 40% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Romantický začátek a nesmělé balení vezmou rychle za své po narození dětí. Pryč ze stereotypu je může vzít sázka s dědečkem a otcem, že se postará o děti sám celý měsíc. Pokud nejsou schopni kompromisu, tak prohození rolí není zas až tak špatnej nápad. Starání tatínka o roztomilé dětičky by mělo být zárukou dobré zábavy a tady se to povedlo. PS-Babské rady-odvar z makovic- kdo zná recept, ať mi napíše prosím do pošty, díkys:)) "Tatíí pivooo" ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak já s dokážu vžít do toho, jak to vypadá v běžných rodinách a také věřím, že kdy dva dělají totéž, není to totéž. Ale trochu mě mrzí, že veškerý potenciál byl zabit, a to i herců - špatným scénářem, který je nejen nudný, otřepaný a vlastně bez zápletky, ale také nedostatečný co do samotného námětu. To se prostě nedá nic dělat. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá, jako kdyby byl zfilmován scénář z nějaké středoškolské soutěže. Naprosté vytržení z reality je jedna věc, mnoho bizarních zápletek a šestákových zvratů věc druhá, i ta okatost použitých prostředků a motivů by se dala při velké toleranci odpustit, pokud by film byl alespoň trochu vtipný, když už to má být komedie. Tahle česká rodinná čalamáda je ale bohužel úplně mimo, není vůbec vtipná, žánrově se snaží plout všude možně, ale kompas si s sebou nevzala (snad nejbizarnější je hororová etuda ve sklepě/ateliéru postavy Krause mladšího). ()

klida 

všechny recenze uživatele

Ke značnému překvapení všech zúčastněných jsem u toho nemlatil hlavou do stolu, ale i tak je značně debilní, nevtipne, nudné a především zbytečné. Vše je podtrženo idiotskym chováním postav. Škoda, že se v něčem takovém zahajuje tak talentovana slečna, jako je Tereza Chlebovska. Kdyby se aspoň hlavní postava nejmenovala Martin. A jak k tomu všemu přijde chudák Iggy Pop? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Kristýna Lišková-Boková je ve scéně, kdy její postava nahá vchází do rybníka, zastoupena dublérkou. (janekrubes)
  • V závěru filmu jede Vendula (Kristýna Boková) bílým mercedesem k TJ Sokol Vršovice, ale fakticky je neprve na Francouzké ulici (prakticky za rohem u sokolovny), pak je na magistrále u Hlavního nádraží a pak nad Florencí. Tedy jede celou cestu od sokolovny. V následujícím stříhu ale stojí u ní. (Lvísrdce)

Reklama

Reklama