Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

S filmy týkajícími se pařby se poslední dobou roztrhnul pytel. Máme tu tuhle pytlovinku se sympatickým Skylerem Astinem (Scylar, jak divné jméno, co?), pak tuhle pičovinku s největší pařbou v Americe a nebo tuhle blbůstku odehrávající se v 80. letech. A to nepočítám do toho Hangovery (jedno jaký díl). Každopádně tohle je největší slabota asi, ale i tak jsem se místy bavila. Takže 1,5-2*. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tři borci na vejšce si vyrazí na mejdan a rozjedou to. Jsou tam ženský, chlast, sprosťárny, lehké drogy, snaha o vykreslený americké univerzity jako nejsvobodnější instituce ve vesmíru. Zábava je to ale průměrná, všecky díly American Pie (a to včetně těch videofilmů) jsou mnohem lepší a vtipnější. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEJSOU JENOM NAROZENINY, TOHLE JSOU TVOJE 21. NAROZENINY. TOHLE JE DEN , KDY SE STANEŠ MUŽEM. TOHLE JE DEN KDY KAŽDÉMU VYHAZOVAČI, KTERÝ TĚ KDY ZASTAVIL, MŮŽEŠ ŘÍCT: JO JASNĚ, JÁ VÍM, VYPADÁM JAKO 9 LETÁ ČÍNSKÁ HOLKA, ALE HÁDEJ CO, DNES MI JE 21!“...... /// Malá žlutá děvka má jednadvacet (sorry spoluobčané – to byla citace…). Hele, už dávno mi není ani 20, ani 21. Chápu, že ti mladí musej dělat píčoviny, než zabřednou do těch rodinnejch sraček, budou mít parchanty, nudnou práci, minivan… Ale nechápu, proč musím čumět na vrženou šavli jako v nějakým Matrixu (jako zpomaleně…). To pobavilo koho? (kurva nestyď se a napiš mi!) Scénárista zřejmě zavzpomínal, jak se kdysi vožral. Nebo spíš, jak viděl někoho vožralýho (škoda, že ten čurák neviděl mě, třeba …). Story pro huberťáky, kteří nemaj svoje zážitky (tak to vás lituju, že musíte čerpat z týhle píčoviny!). Většinu času tupě civím a nechápu (zlatý Movie 43!), co jako má bejt zábavný na prodírání se mezi chlastající, pařící a řvoucí mládeží? Paka maj zážitky a já chcípám nudou! Von ten příběh totiž nemá koule! To snad musí pohřbít i zlatá americká mládež. Ale pozor! Ti kluci mě neserou – jen mi jsou totálně u prdele! Jednou pro vždy – my starší chodíme pařit do Vegas! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po prochlastaný noci mám na prdeli vysmahlý "EΖΩ". 2.) Do baru vlejzám s pokřikem ,,KDE JSOU BÍLÝ ŽENSKÝ!“. 3.) Na mejdanu se bavíme požíráním tampónů (jako vložek vole). 4.) Thx za titule ,,playstick3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Projekt I jako Idioti, aneb opilé děti na výšce zase dovádějí.. Zápletka je průzračná jak půllitr vodky. Čerstvě 21-letý Asiat, jehož představitel má 31 a vypadá na 11, se krutě ožral - ještěže jeho dva kamarádi mají extrémní přebytek enzymu rozkládajícího alkohol a dají zavčas ho, sebe a dokonce i okolí fyzicky a mentálně do pucu.. Cílová skupina to jistě ocení (ostatně, taky jsem nebyl svatý vyznavač suchého zákona), ale schází mi jakési povědomí dementnosti všeho toho počínání, či zpochybnění aury nesmrtelnosti a nezranitelnosti adolescentů, co jsou plní lihového sebevědomí a pak v reálu někde zhasnou ve čtyři ráno omotáni s autem kolem stromu. Je to komedie, já vím. Ale ví to všichni..? Mimochodem, ten bizon je nejspíš jediný student, který je na tomhle „Harvardu“ schopen dosáhnout na prospěchové stipendium.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama