Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Jak tohle shrnout. Jestli tohle měla být komedie tak jsem měl asi špatnou náladu, jelikož jsem se za za celých 98 minut ani jednou nezasmál. Ano občas jsem se usmál, ale spíš tomu jak přihlouplé to je. Výhodou je, že Patrick a Katherine zahráli své role tak dokonale, že jsem jim vcelku vše věřil. Bohužel děj je tak absurdní a děravý, že zastínil i to nejlepší co ve filmu je. Na toto asi velmi brzy zapomenu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl byla jednodušš perfektní. Role psychotického Dextra v sukni jí šla naprosto výborně. A vedle toho Patrick Wilson jako správný podpantoflák a loser, tomu jsem to taky věřila. Začínalo to poměrně slibně a v tom duchu to pokračovalo, dokonce to Američani ani nepokazili tím koncem. Plus taky vidím v tom, že děj nebyl předvídatelný. Občas se sice něco odhadnout dalo, ale byl tam i dostatek WTF momentů, díky kterým to nepůsobilo tak průhledně. Zvláštní film, u kterého jsem se ale docela pobavila. Je to tak na 3,5*, když tady ale vidím to nízké hodnocení tak tomu přidám. 4* ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu nemám tyhle dojmově rozporuplné filmy rád, na druhou stranu mě potěší, když na ně narazím. Zápletka je unylá, příběh sám o sobě nezajímavý a hlavně, hlavní hrdina hrozně nesympatický debil, kterému jsem přál vše, co se mu dělo, už jen proto, že si sám a dobrovolně vzal takovou megeru při vědomí jaká je (a nevěřím, že to podobné typy dokáží skrývat) aby z toho sám těžil, i když ta váha záporů a kladů mi přišla dost nevyvážená v neprospěch kladů. Prostě dobře mu tak, kokotovi. Až jsem se na konci lekl, ale zvuková dohra potěšila. Co však bylo zajímavé, byla Katherine Heigl, která si pro sebe ukradla (a zcela zaslouženě) celý film. Konečně se objevila v jiné roli, než své typické stárnoucí single, kterou nikdo nechce. Tuhle psychicky narušenou (stepfordskou) paničku si docela užila a když se utrhla z řetězu, byla k sežrání. Jenže, tak trochu doufám, že tohle byla ojedinělá výjimka, už bych ji v podobné roli vidět nechtěl, asi by se mi znechutila. 2.5* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nápad - skvělý, atmosféra - dobrá, herecký výkony - úděsný. Manželka, která má vše do vteřiny naplánováno je skvělá, ale Heigl mi do toho herecky prostě neseděla - fyzicky ano, ale herecký výkon ne. Atmosféru "dokonalosti" měli dobrou :D :D Ale tak víte jak - většinou to bývá jen zástěrka pro to, co se děje za oponou ;) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit, že koukám na dva různé filmy. První půlka filmu ještě docela šla, ale ta druhá už moc ne. Ta krev se podle mě do děje vůbec nehodila. Některý scény byly hodně špatně zahraný ... A role Katherine se mi vůbec nelíbila a docela mě zklamala. Z původních 60% moje hodnocení spadlo až na 20%. Škoda peněz točit takový filmy ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama