Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nakolik má někdo tendence srovnávat Honzu Dědka s Krausem, tak je docela mimo korýtko. Přeci jen, Honza Dědek není herec, ani vycválaný televizní bavič. Tedy jen další plus do jeho zahrádky. Jeho způsob Talk Show mi přišel daleko civilnější, přirozenější a tedy zábavnější. Přehled má, inteligenci také i nějaký ten sysel pro srandu, co více chtít na domácí půdě? Samozřejmě na nejlepší Talk Show světa Mezi dvěma kapradinami to nedosáhne, to se nebojím, přesto je tam něco, co já osobně velmi vítám - civilnost, uvolněnost a osobitost. V neposlední řadě také výběr hostů. Upřímně, u Krause je to někdy dost nuda a křeč. Opravdu, nesrovnávejte nesrovnatelné. ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Problém Krausova pořadu je v jeho neskutečnym egu, který navíc v čase rostlo a dál roste. Problém Dědkovejch Sedmi pádů je zase v tom, že Dědek není ani moc vtipnej (což už Kraus dlouhý roky taky ne, ale aspoň bejval v dobách Uvolněte se) a ani moc pohotovej při kladení zajímavých dotazů a schopnosti reagovat na odpovědi hostů/na situace. V podstatě tam kde je (lépe řečeno býval, kdysi dávno) dobrej Kraus (uměl situační humor, dobře se ptal, byl vtipnej), tam hodně pokulhává Dědek. A tam kde je dobrej Dědek (dát prostor hostovi, nechat ho mluvit, nedělat to o sobě), tam to zas nejde egoistickýmu Krausovi. Stále čekám na někoho, kdo tyhle dvě věci bude umět skloubit. Krausův pořad je už skoro deset let nesledovatelnej a Šíp mě nikdy moc neoslovil, takže Dědkovejch 7 pádů je za mě dneska taková asi nejlepší late night show u nás. Furt mi to ale často přijde strašně křečovitý, z důvodů uvedených výše. Koukám jen když přijde zajímavej host. Naproti tomu Krause bych si dnes už pustil asi jen kdyby mu tam přišel vzkříšenej Ježíš Kristus. A i s nim by to Kraus udělal beztak zase celý o sobě a nic bychom se o Ježíšovi nedozvěděli. ()

Reklama

MFloyd 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě opravdu závisí na hostech... co se týče Dědka, mám problém s jeho "humorem" typu... "Já slyšel, že jste byl s jednou herečekou... no nic. ehm ehm" Tlačí to více na bulvár, než zajímavosti o hostovi. V tomto mi více vyhovují delší formáty (podcasty), kde sice neuslyšíte každou minutu vtipnou/trapnou narážku, ale aspoň se dozvím něco víc, než z Blesku. ()

Matixed 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný talk show formát. Pro mě jediný, na který se lze dívat. Honza Dědek je vtipný, není vtíravý, pokládá zajímavé otázky, perfektně reaguje na odpovědi a hlavně: Narozdíl od jiných diskusních pořadů si z hostů nedělá nemístnou legraci, drží k nim respekt a nechává jim prostor na mluvení. Nepřerušuje nit. Celé prostředí působí přátelsky a není tam ani vyvoláván konflikt či kontroverzní témata, o kterých by hosté nechtěli hovořit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

7 pádů Honzy Dědka je náhodou celkem dobrý televizní pořad. Samozřejmě záleží hodně na tom, koho si tam zrovna pozve a jak dokáží hosté zaujmout diváky. Na to, že to existuje už tak sakra dlouho, jsem se na to začal dívat až cca poslední půlrok a od té doby pravidelně. Líbí se mi tam jak u toho sem tam i „zachlastají“. Nějaké to vínečko, pivečko – ne jak u Krause voda s citronem. Nemám s tímto pořadem žádný velký problém stejně jako se samotným moderátorem. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama