Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašlivě provařené schéma buddy movies, které prostě už nefunguje tak, jak by mělo. Ice Cube je překvapivě dobrý, Kevin Hart je prostě jenom otravný a vy moc chcete, aby to schytal mnohem víc. No, jede se i v zajetých kolejích příběhu, který nic specifického nepřinese. Tim Story jen dál dokazuje, že je prostě jen podprůměrný filmař. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá ma veľmi bavila. Nechcem aby to znelo nejak rasovo, ale v poslednej dobe ma už unavovali komédie s černochmi. V detstve som také komediálne filmy miloval, ale dnes už je ich asi priveľa. Táto komédia sa mi ale skutočne páčila. Úplne najlepšia scéna, ktorú by som snáď aj vyhlásil za najvtipnejšiu scénu roka 2014 bolo keď ostrieľaný PC gamer Kevin Hart povedal vždy vážnemu Ice Cubeovi, že hľadá na zemi zásobníky ako vo videohrách. Tú scénu proste musíte vidieť, ja som sa skutočne od smiechu rozplakal, ale určite aj vďaka tomu, ako sa hlavní aktéri tvárili a ako to zahrali. Celkom príjemné prekvapenie a odporúčam pozrieť len tak, keď sa budete nudiť a hľadať filmy. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Já jsem mozek a vy jste údy..Údy?Jo, plurál od slova úd..".Po superotravném začátku to nakonec špatný nebylo, celkem zábava. Je sice fakt, že z Ledovýho Kuby nikdy herec asi nevyroste (jeden zamračenej výraz je prostě málo), ale dost to od půlky zachraňoval uřvaný a užvaněný Hart, takže nakonec průměrná oddychovka a pěkné 3*..................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro zasvěcené určitě postačí, když napíšu, že se jedná o komedii s Kevinem Hartem, Ice Cubem, režírovanou Timem Storym. Naštěstí to není vyložené peklo, ale celá první věta, dokonale vystihuje kvality filmu. Jako přesvědčení pomůže i trailer, který přesně ukazuje, jaký film je a pokud se divák zeptá, proč tohle neustále vzniká, stačí se podívat na náklady a tržby. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)
  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)

Reklama

Reklama