Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečně naivní, ale o tom asi i první láska je. Oddychový, milý letní film, který se však nebojí události náležitě zdramatizovat. Postava Bruce Greenvoda byla hodně zajímavá a nejednoznačná. Stejně tak cameo Roberta Patricka potěšilo. Hlavní dvojka na mě působila svěže, Gabriellu Wilde jsem doposud vůbec neznal a Pettyfera jsem tu vůbec nepoznal - pamatuju si ho jako otravné herecké prkno a tady mě dost překvapil. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečná a nezajímavá romantika, která je bohužel strašně naivní a klišovitá. Feste tomu nedokáže dodat tempo a spád a navíc za sebe kupí jednu předvídatelnou scénu za druhou. Postavy jsou jasně definované a opět černobílé. I proto se někdy musí chovat zcela nelogicky a prvoplánově. Není tu opravdu nic, co by nějak utkvělo, případně vytrhlo z nudy, která velmi brzy převezme vládu a do konce ji v podstatě nikomu nepředá. Alex Pettyfer se sice snaží, jenže nemá moc co hrát, ale je alespoň sympatický, oproti němu Gabriella Wilde je dost unylá a nevýrazná a příběh jí toho taky moc nedovoluje. Nejlepší tak jsou oba tátové v podání Roberta Patricka, který je tu ale málo, a Bruce Greenwooda, jenž pro změnu získal nesympatickou postavu, ale udělal s ní, co šlo. Endless Love je zřejmě určená opravdu jen těm, kteří ještě neprožili první lásku a dokážou věřit tomu, že právě ta může být navždy. Naivita toho filmu je totiž dost evidentní. 40% ()

Reklama

dawnie 

všechny recenze uživatele

Aspoň se ty dva snažili, abychom jim tu nekonečnou lásku věřili. A sympatický bylo i to, že se ostatní postavy jen nemotaly kolem, a jasně ukázaly, jak se k těmhle star-crossed (summer) lovers staví. Pravda, ta stopáž je trochu přestřelená. Ale na ty krásný nemovitosti a neméně krásnou Gabriellu Wilde se po tu dobu dalo v pohodě koukat:) ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Čo k tomuto vykvetu? Už trailer dokonale odhalil, že sa bude jednat o rip-off Notebooku. Film to potvrdil hned v prvych minutach a nezabudol vykradnut aj dalsiu tretinu romantickych filmov, ktore som videl. Prva polovica bola dost hlupa, neskutočne predvidatelna a mala tolko awkwaard momentov, ze som naozaj niekedy sa chytal za hlavu, občasne si zakričal v štýle srsly?! O kliše ani nejdem pisať radšej. Druha polovica už bola o čosi lepsie spracovana, svižnejšia, menej predvidatelna, jednoducho o triedu lepšia. Dokonca aj "despota daddy" sa uvedomil a predychal smrt svojho syna. Inak Greenwoodovi tato rola sadla perfektne. Pettyfer sa polovicu runtimeu pohyboval ako zvonar matky božej(ani ten nechodil taký zhrbený), druhu polovicu mi zas pripadal ako bezdomovec s naozaj velkými lopuchmi. Jade rozhodne pridala tomuto filmu iskru, a to na blonde háre moc niesom, jednoducho krásna žena. Zvyšok castu bol dobry, až na Emmu Rigby, ktora by to s tym botoxom mala prestat prehanat. Wait! Ešte tam bola ta čierna opica, ktora sa tam naštastie nevyskytovala až tak často. S filmom teda nemam až tak velky problem, a po určitom zvažovani je to za 50%, stym, že už teento film nepotrebujem znova vidiet, a o dva tyzdne si zrejme ani nebudem naň pamatat, jedine tak okúzlujúcu Gabriellu Wilde. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale chtěl jsem tuhle přeslazenou letní jednohubku okomentovat. A když jsem se tak podíval na komentáře, tak jsem zjistil, že naprosto dokonale mě už předběhl CASTOR a že lépe bych to nevyjádřil ani kdybych se na hlavu stavěl. Snad jen dodám, že Gabriella Wilde je naprosto rozkošná.. o to víc, že vystupuje jako inteligentní, vzdělaná a movitá dcerka, které je lhostejná společenská rovnost, která dává vale zažitému pokrytectví a které jde čistě jen o tu lásku. Boří mýty o tom, že jí podobné touží mít po svém boku pouze movitého vola, který ji nebude milovat ani z poloviny, jako romantický/odevzdaný automechanik. Což jí dělá rozkošnou ještě víc samozřejmě. No a to je pro chlapa, který má v sobě nějakou tu romantickou strunu (a má rád sexy roztomilé blondýnky), obzvlášť sympatické, že. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama