Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Takže ako, už aj toto je remake ? Nech je, podla hodnotenia to vyzerá, že táto nekonečná láska dopadla lepšia ako ta predošlá. Možno dopadla lepšie, ale žiadna výhra to teda aj tak nie je. Po príbehovej stránke tento film doslova nepridá nič na vrch a presne kopíruje všetko videné. Aj keď je to predvídateľné a príbeh nemá čím zaujať, za to herecké obsadenie je fajn, postavy tiež nenudia a zrežírované to tiež nieje najhoršie. Nenudil som sa pri tom a dá sa to v pohode dopozerať, len škoda, že všetko sme už videli a príbeh a ani postavy ničím neprekvapia. V rámci žánru fajn film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Nerád dávam nejakému filmu takéto nízke hodnotenie, ale tento si to bohužiaľ zaslúži.. je mi jasné, že v romantickom filme bude tona klišé...je mi jasné, že to niekedy musí byť aj "sladké".. ale toto bol film, kde mi bolo trápne snáď pri každej scéne.. je neuveriteľne vidieť, že scenár a réžia boli pod taktovkou ženy.. aby chlapec tesne po maturite už na druhom rande rozprával otcovi svojej priateľky aký je on zamilovaný, ako je preňho láska nadovšetko a nič viac k životu nepotrebuje... ako poučuje otca o tom, čo je láska.. sorry, takto sa správajú chlapi len v najtajnejších snoch naivných žien.. toto sa fakt nedalo.. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale chtěl jsem tuhle přeslazenou letní jednohubku okomentovat. A když jsem se tak podíval na komentáře, tak jsem zjistil, že naprosto dokonale mě už předběhl CASTOR a že lépe bych to nevyjádřil ani kdybych se na hlavu stavěl. Snad jen dodám, že Gabriella Wilde je naprosto rozkošná.. o to víc, že vystupuje jako inteligentní, vzdělaná a movitá dcerka, které je lhostejná společenská rovnost, která dává vale zažitému pokrytectví a které jde čistě jen o tu lásku. Boří mýty o tom, že jí podobné touží mít po svém boku pouze movitého vola, který ji nebude milovat ani z poloviny, jako romantický/odevzdaný automechanik. Což jí dělá rozkošnou ještě víc samozřejmě. No a to je pro chlapa, který má v sobě nějakou tu romantickou strunu (a má rád sexy roztomilé blondýnky), obzvlášť sympatické, že. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vždycky je velká škoda,když se talentovaný tvůrce,kterým bezpochyby Shana Feste je, zahrabává v tuctových romanťárnách.Na druhou stranu,i přesto,že Endless love na sebe vrší snad všechny myslitelná klišé (beznadějný romantik s temnou minulostí,odstrčená kráska,přísný otec,chápavá matka,mrtvý sourozenec,...) dá se bez větších problémů vydržet a osobně jsem se párkrát přistihl,že hlavním hrdinům i celkem fandím.Co víc,byl jsem v hlavní roli ochoten akceptovat neherce Pettyfera,které normálně nemůžu vystát a to je pro mě asi největší překvapení celého filmu...60% ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ten klkuk umí bejt hezkej... ale tady mi úplně jako krasavec nepřišel... A dělají to hlavně vlasy! Kotlety obzvlášť... No... Ta holka má děsně dlouhý ruce a nohy... až to ruší... a kromě téhle vizuální stránky... jako hezký to je... ale proč se dělaj tyhle remakey nnetuším... Zbytečně vyhozený prachy... Jako průlomové dílo kinematografie se to označit nedá... I přes komplikovaný vztah s otcem a predikci okolí... Pro mě opět v kategorii nenadchne-neurazí... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama