Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (168)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ani chvilku mne nenudilo dívat se na to, kterak se ta "kráva ze zpráv" potácí hoďku a půl v přiléhavých žlutých šatečkách z průšvihu do průšvihu. Ne, že by mě to nějak mimořádně rozesmálo, ale Elizabeth Banks to zvládla s grácií a měla i štěstí, že ji podpořilo vynikající nesourodé duo policistů či sarkastický pilot vrtulníku. Do učebnic komedie se Ulička hanby rozhodně nedostane, ale jako tip na pohodově strávený večer ji mohu v klidu doporučit všem, kteří by si dokázali reportérku Meghan Milesovou splést s lehkou děvou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chápu, že anabáze domnělé žluté děvky měla za úkol pobavit, ale vůbec jí to nešlo.. Trpěl Marsden v pitomé roli, trpěla Banksová na vysokých podpatcích, trpěl jsem i já a nutno si bez okolků galantnosti přiznat, že kdyby se Elizabeth producírovala po L.A. v teplácích a vytahaném svetru, bylo by to ještě horší. Jediné pozitivum asi bylo, že Ethan Suplee, vypasený neonacista z American History X, shodil nějaké to deko, nicméně na vyzývavý šat žurnalistky Meghan to ještě není.. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po pekelnom, totálne umelohmotnom úvode sa Bankska konečne natiahne do priliehavých šiat a vyrazí do ulíc robiť chaos. Vtedy konečne nastúpi zábava, i keď sa drží dosť pri zemi a nemá gule na to sa poriadne odviazať. Samozrejme, keby hrdinka nebola vypatlaná a nechala sa taxíkom hneď doviesť domov, film by skončil po štvrťhodinke. 5+/10 ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá oddechová zábava na večer, odpoledne nebo kdykoli, kdy chcete naprosto vypnout. Celý film stojí na prosté a jednoduché zápletce. Jak to může asi vypadat, když se jedna blondýna, v přiléhavých a krátkých šatech, bez peněz, mobilu, dokladů či dalších potřebných věcí potuluje po Los Angeles? Přesně tak, jak je očividné. Všichni okolo ji považují za prostitutku. A na tomto motivu, je založen celý snímek. Ne, že by to byla kdovíjak skvělá podívaná, ale v rámci podobně laděných komedií docela slušný film, který je dobře natočený a i dokonce zahraný od Elizabeth Banks. Příliš krát jsem se tedy nezasmál, ale rozhodně jsem se nenudil a především jsem si výborně odpočinul. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dnes použil poté, co jsem znechuceně upustil od sledování nepovedeného seriálu. Pokus o zlepšení nálady se zdařil. Naprosto nenáročná komedie o ženské co se vykalí, vyspí s neznámým chlapem a ztratí se v Los Angeles bez peněz a sebevědomí. Elizabeth Banks se s touhle sebevražednou rolí popasovala se ctí. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)
  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama