Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (87)

JFL 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie od scenáristů hororových sérií "Saw" a "Insidious" a televizního komediálního hitu "Glee" o základce, kde se děti promění v krvelačná monstra, a do toho kupa známých tváří z populárních filmů a seriálů. Zdánlivě ideální recept na dokonalý film se bohužel v praxi proměňuje do tuctového a paradoxně neosobitého produktu. Z každé minuty snímku trčí okatý konstrukt a snaha rádoby nekonformitu, protože tu učitelé masakrují děti, ale při tom je vše vedené v rovině maximální přístupnosti, předvídatelnosti a unylosti. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

3 hviezdy tomu dám, ale ináč u mňa veľké sklamanie. Naozaj sa to držalo až príliš pri zemi. Za najlepšiu scénku vlastne považujem chlapčeka bez čeľuste a jeho následnú likvidáciu. A to sa mi zdá trochu málo. Masky celkovo chabé a toho gore tiež veľa nebolo. Keby sa to tvárilo trochu vážnejšie (ako povedzme britský The Children), bol by som nadšený. Keby sa to odtrhlo z reťaze a pribudla by poriadna masakráž, pričom by sa zapracovalo aj na maskách (ako Dead Snow), taktiež by som bol spokojný. Lenže toto mi prišlo hororové tak na 20%, zvyšok bol čisto komediálny. Takže občas som sa zasmial, ináč nič viac a nič extra pre moje chuťové poháriky... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všichni ji kritizují, ale distanční výuka má i nějaké výhody. Třeba to, že děti nemohou učitele roztrhat na kusy a skákat přes jeho střeva jak přes švihadlo.. Úvodní vegetariánské titulky odstartují proces, při kterém žáci zavádějí v učitelském sboru exkluzi a vy při něm spíš než nějaké šťavnaté gore očekávejte ne úplně pitomý humor. A až uvidíte plameny ohně v zrcadlových brýlích, budete muset uznat, že jeho lídrem je psychopatický tělocvikář v podání Rainna Wilsona. „Nap time, motherfuckers!“ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Neobvykle vtipná zombíkárna, ve které se na zombie přeměňují pouze děti a díky tomu je to zábavnější než normálně a aby to bylo ještě více zábavné, tak na druhé straně barikády stojí učitelé, které musí čelit hordě nenažraných, cukroví i maso milujících malých potvůrek. Začátek se sice rozjížděl pomaleji, ale ke konci se to rozjelo na plné pecky. Stoprocentní to není, ale rozhodně mezi ty nejlepší patří. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Počúvaj, ten príbeh je evidentne dobrý, ale je zároveň aj príliš dlhý, tak nám ho dopovieš niekedy inokedy, dobre?“ Nemám rád hororové komédie, ale Cooties ma bavili. Humorné pasáže boli humorné (dvojité kolesá, hobit, žirafa, Christine, Jason Patric) a k tomu hlášky, pri ktorých som vyprskol smiechom („Rebeka prosím ťa buď ticho!“). Detto dialógy („Preboha, čo za vírus by spôsobil TOTO??“ – „Pekne hnusný.“). Veľkú mieru na funkčnosti humoru mal správne zvolený kasting sympatického učiteľského zboru v čele s telocvikárom (Rainn Wilson z Domu tisícky mŕtvol). Nie je to síce strašidelné/napínavé, ale ide o dobre odvedené remeslo s nakazenými deťmi, ktoré žerú ľudí a následne sú likvidované učiteľmi, čo je na Ameriku vskutku odvážne. 70% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Světovou premiéru měl film na Sundance Film Festival 18. ledna 2014 v Park City. (Ampi)
  • V jedné ze scén říká Wade (Rainn Wilson) Cintovi (Elijah Wood), že není žádný hobit. Jedná se o narážku na trilogii Pán prstenů, kde právě Elijah hrál hobita v jedné z hlavních rolí. (cze.Oi)

Reklama

Reklama