Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Mareš se prostě nedá pochválit. To je borec na hovno. Už je načase, aby vytáhl kožichy ze skříně, jestli mu je už tedy nesežrali moly. Na tyhle pořady by se měl vysrat. Na to se nedalo dívat. Brýle, jak když je sebere Potterovi seniorovi a on navíc nemá herecký talent. To je marný s ním. I image moderátora ztratil. Jeho sežraly prachy, hamižnost a angažování se do každého pořadu, který by mohl mít sledovanost. Tenhle ji neměl, ani přes řadu hostů, kteří v podstatě, spolu s ním, nevyprodukovali zhola nic. Jen tlachání o ničem a nebetyčnou trapnost. A ten přifařenej Hezucký, co má samé "hihihi hahaha" a pak se urazí jak piča při první narážce na jeho osobu, tak takový lidi taky miluju. Hodně uznám, ale tohle se fakt nedalo. Kdyby místo vysílacího času, který je vyhrazen této mrzké sračce, dali dlouhý reklamní blok, bylo by to pro mě relativně zábavné hádání, která reklama bude následovat. Takhle doporučuji hodně rychle vypnout televizi, nebo se "zmarešujete". A to byste přece určitě nechtěli. Mé hodnocení: 0% ()

tonton78 

všechny recenze uživatele

celkem dobrý...pár lidí sem vkydlilo svoje OBJEKTIVNÍ hvězdičky ještě před odvysíláním pořadu(schválně jsem si počkal) a čerte div se, většinou to nebylo právě příznivé hodnocení. takže já, ještě deset minut před koncem, dávám s klidným svědomím pět a určitě se podívám na další díl(pak možná změním hodnocení na reálné lepší tři..). a ostatní se zatím jděte vykakat ()

Reklama

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Nechápu lidi co to hodnotí ještě před koncem odvysílání prvního dílu. Mě se to líbilo. Vtipné a hlavně to nebylo zbytečně dlouhé. Na originál to samozřejmě mít nebude, ale musíme brát ohled na to, že se to nesnaží překonat původní verzi, ale naopak se to snaží postavit na vlastní nohy coby česká verze. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Reaguji až po druhém dílu. Nechci tvrdit, že je to trapné, někdy jsem se i díky Banášové zasmál (v 1.části byl dobrý Knor), ale klidně si nechám těch pár desítek dalších dílů ujít. U druhé části jsem nevydržel do konce (trapné, podbízivé dvojsmyslné vtipy, kterým se směje jenom Mareš). Raději jdu spát, protože kdybych se na to díval do konce, asi bych díky ustavičnému smíchu neusnul. A to je taky hloupý vtip hodící se do tohoto pořadu. ()

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Já u Čechů samozřejmě nečekám, že bychom si vlastní produkci ohodnotili především kladně, ale já budu plavat proti proudu. Ke zhlédnutí mne donutil rozhovor s Leošem Marešem ve Forbesu. Na show jsem se velmi těšil a byl jsem mile překvapen. Zejména Miloš Knor a Patrik Hezucký celému pořadu dodávají komičnost a zábavnost. Leoš Mareš navíc plní to, co slíbil, člověk se nad jednotlivými otázkami musí zamyslet a je překvapený. Kombinuje se tu tedy zajímavost až záhadnost s legrací a českým humorem. Rozhodně to není nuda, a proto dávám 5*! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama