Reklama

Reklama

Signál z neznáma

  • USA The Signal (více)
Trailer

Setkání dvou mladíků a dívky s hackerem, který se jim naboural do počítačového systému, navždy ovlivní jejich dosud normální životy. Dva mladíci, Nic a Jonah, doprovázejí Haley na výletě na středozápad USA. Cestou se rozhodnou vyhledat počítačového hackera, který jim nedávno způsobil spoustu nepříjemností v jejich škole. Vypraví se tedy na adresu, kterou se jim podařilo zjistit. Na místě, uprostřed divočiny, objeví pouze rozpadající se budovu. Když se ji trojice pokusí blíže prozkoumat, z nevysvětlitelných důvodů se kolem nich najednou začnou dít podivné věci. Všichni tři ztratí vědomí a později se probudí jenom Nic. Zjišťuje, že se všichni tři nachází kdesi v podzemním komplexu a že spolu se svými přáteli přišel do kontaktu s mimozemskou civilizací. Všichni tři jsou tam drženi proti své vůli a podrobeni testování. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (285)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vcelku docela zvláštní film, ale musím uznat, že mě něčím zaujal. Nevím zda to je prostředím nebo celkovým konceptem, prostě mě to nějak bavilo. Ikdyž se film pomalu rozjíždí, pak se začali dít opravdu divné věci, které jsem nechápal a pomohl mi k tomu až konec, který mě neskutečně potěšil a překvapil. Potěší také hudba, nějaké ty slow-motion efekty, které jsou docela fajn a hlavní protagonisté nejsou také úplné lopaty. Co na to říct, není to áčkový film s velkým rozpočtem, ale ostudu žánru určitě nedělá. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Úvodná hodina vďaka príbehu sľubovala strhujúci záver. Bohužiaľ, nestalo sa. Slušný námet a snahu o originalitu zabila totálna nevýraznosť. Režisér po celú dobu pripravuje diváka na niečo veľké, no verte neverte, nič mimoriadne sa veru nestane. Opäť sa potvrdilo - mnoho kriku pre nič. "The Signal" je normálny "slepý guláš" bez mäsa. Zo sci fi prvkov charakterizujúcich tento žáner tu až na myšlienku a pár osviežujúcich momentov v podobe špeciálnych "tretier" či "Hulk ruky" divák veľa nenájde. Škoda. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Ty ty môj tiket. Pán William pravdepodobne papá moc naftalínu alebo dávno necvičil tae bo a lezie mu to na mozog. Začiatok celkom fajn, cesta za tajomným signálom pokrivkáva, zajatie a "testovanie" fajn, útek a po úteku odpad ! ... ľudia prosím nefetovať ! ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Signal není samozřejmě exklusivní tubou pro ty, co si omývají prdel v Evianu a do huby si, po vybělení chrupu blbounem nejapným zabaleném ve stříbrné lišce, chrstnou Iskilde, ale pokud nepatříte mezi zhůvěřilé snobácké xindly, jste například chudý a nenáročný svatý, pak budete spokojení i přes to, že i po několikátém vypláchnutí ústní dutinky budete cítit pachuť deprese a jisté nespokojenosti, poněvadž všude zůstane spousta otazníků a jiných tazníků, níků a , nedejpeytla ů hehe, ta baba mě fakt pobavila... Pro stupidní jednoduchost třeba mrknout na Transvestity, nebo jak se ty skládací plechovky jmenujou, tím ovšem netvrdím, že jsem pobral naprosto všechno, na to ani má nesmírná, mozková kapacita nedosáhla, což je sice s podivem, nicméně to berte jako fakt. Pokud chcete zkrátka trochu jiné scifi, proklepněte společně s Fishburnem omladině čéšky a zahrajte si vadí - Nevada, mimochodem, opičák a ti tři študáci, vypadali jak skuteční herci. Inu, na hranici Nevady, se netahejte za hady. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

50 minut poctivě gradovaného napětí, atmosférična a mysteriózna s hromadou otazníků, jenže pak se změní prostředí a celé se to tak nějak rozpadne, aby se to dalo zase dohromady až v samotném závěru, který je hodně vydařený a dává vlastně i docela smysl.. takže ty nejsilnější 3* a za tak málo peněz (4 mega) nakonec nečekaně hodně muziky.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Nima Fakhrara, který k filmu skládal hudbu, navrhl a na míru pro tento snímek vytvořil několik upravených hudebních nástrojů, mj. různé druhy gongů a smyčcových nástrojů. (PhillM.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2014 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (PhillM.)
  • Ve scéně, kdy Nomad hackne webkameru jejich druhého počítače, je na místě url adresy vidět adresa localhost. Z hlediska počítačových sítí je to nesmysl, jelikož by se museli koukat na webkameru z notebooku, na kterém email otevírají. (PAULOO)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

05.10.2014

Režisér a scenárista William Eubank dokázal se svými dvěma nízkorozpočtovými sci-fi filmy – Love a novinkou The Signal - zaujmout diváky i kritiky na festivalech, navíc dokázal vykouzlit dost muziky… (více)

Reklama

Reklama