Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodiče malé Šiori byli zavražděni před jejími zraky a ani ona nemusela dopadnout jinak, kdyby neuzavřela smlouvu s démonem. Ten dostane její duši, pokud jí pomůže dosáhnout vytyčených cílů – pomsty za smrt rodičů. Kvůli tomu se pak převléká za chlapce a ve jménu Její výsosti řeší různé případy a špicluje. V současné chvíli v zemi, kde pobývá, se odehrávají záhadné vraždy, kdy se oběť promění v mumii. Kdo za to může? A má to něco společného se smrtí jejích rodičů? (Zíza)

(více)

Recenze (67)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, tak tohle mi vyrazilo doslova dech ... A to několikrát během sledování, protože tento film je tak dokonalá skladba všech důležitých částí, že pocit z něj je jako papat desetipatrový dort těch nejvybranějších chutí s třešničkou na vrcholu v podobě slzičky dojetí, jež se mi do oka vkradla ... :-) Vizual ... to bylo první, co mne napadlo o čem to je. Vizuální orgie - MONUMENTÁLNÍ, úchvatné,. dech beroucí, slastné ... Akce ... Vrchol!!! V rámci žánru epické souboje, kdy kamera dokonale poletuje mezi bopjujícími stuntmastery a všelijak se přibližuje, oddaluje, zabírá detaily, ... no proti hlavní postavě, pekelnému démonovi sloužícímu dívce pro uskutečnění pomsty za zavraždění rodiny, proti tomu týpkovi nemá nikdo vůbec šanci a nepřátele si vyložene vychutnává. Už tohle by mi stačilo k naprosté spokojenosti a prožití úžasného večera u doslova uměleckého díla. Ale k tomu se přidává příběh, který od poloviny dává excelentní smysl a všechno do sebe neuvěřitelně zapadá a celé to vygraduje v jeden úžasný, dojemný emocionální orgasmus ... Tak tohle je z mého pohledu BLACK BUTLER, jeden z nejlepších Asijských filmů tohoto roku co jsem zatím viděl ... GEM !!!!! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Mangu jsem nečet, anime jsem neviděl a měnit na tom nehodlám zhola nic. Takže komu to vadí, šup na další komentář, jenom byste se zbytečně naštvali. Ačkoliv to rozhodně není špatný film, má v sobě hned několik špatných věcí. Třeba scénář, ten je totiž plný nečekaných dějových zvratů, které jsou asi tak nečekané, jako fakt, že se na porodnickém oddělení nemocnic rodí děti (a kdyby to někdo nepochopil, tak tím myslím, že jsou předvídatelné a na hovno), přičemž na nich film hodně stojí (vizuálně průměr a akce je tu sice hodně fajn, ale opakuje se). A když jsme u toho, osobně bych předlohu víc zprznil a vyškrtl jednu, dvě postavy, které sice v předloze svou funkci a roli mají (a jde dobře poznat i jakou), jenže ve filmu prostě zavazí a mohlo by to zlepšit tempo. A co je tu fajn krom akce? Vlastně hodně věcí, ale žádná nadprůměrně, bohužel. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KRÁLOVNIN ROZKAZ: VYŠETŘETE PODEZŘELOU SÉRII MUMIFIKACÍ“... /// Když v potemnělým úvodu po čertech dobrej sluha vyčistí příborkem skladiště, myslel jsem, že jsem tady správně. Pak zjišťuju, že vono je to kapku jiný, než bych čekal vod ,,našich“ komiksů. Ani dějově to nikam nezdrhá. Nejdřív se to tváří jako krimi, ale nakonec to nejzajímavější najdu v podrobným vysvětlování. A (samozřejmě) v těch třech akcičkách. Jednohubka, spíš pro ty mladší, kteří tam najdou (možná) i něhu a cit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej seriál, ani manga komiks (2006), kterej má na svědomí Yana Toboso, neznám. 2.) Jsem holka s démonem. 3.) Thx za titule ,,Bc. Zíza, fishmancz a Dý“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Možná bych byla do děje víc zažraná, kdybych znala původní mangu (no, vlastně jakoukoliv mangu), takto mi ta zápletka přišla docela jako hovadina, někteří herci vypadali tak na patnáct (ale zase ti Japonci papají zdravou zeleninu a syrové ryby, tak je to možná tím), záporáci nevynikali ani tak, aby mi nějak výrazněji utkvěli v paměti a ačkoliv jsem mlhavě pochopila ten zvláštní vztah mezi Šiori a Sebastianem, uvítala bych nějakou podrobnější zmínku pro podobné neznalce, zvlášť, když tam jinak podrobně vysvětlovali kdeco. Na druhou stranu to ale hodně vyvážil dokonalý vizuál, temnota a především ty luxusní přestřelky a souboje, to byla vskutku ta pravá pastva pro oči. Nikdo se tam s nikým moc nepáral, ten vychrtlej ďáblův sluha působil jako těžkej frajer a do toho všeho jim hrála příslušná cool muzika. Takže nakonec stačilo nezapínat příliš mozkových buněk a užít si tu akci sakumprásk, tak jak mi ji naservírovali. To mi dnes docela sedlo. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Možná bohužel pro mě, viděla jsem předtím anime. Proto jsem z počátku jenom srovnávala. Příběh byl zajímavý. Pro mě teta hlavního hrdiny byla od počátku zajímavá - ke konci moje oblíbenost u ní prudce klesla. Její minulost - v pořádku - ale potom její činy? To, jak na krátkou chvíli zešílela, ji zachránilo a ona u mě má respekt. Šílená žena, která mě na tomto filmu zaujala nejvíce. A potom nesmím zapomínat na Rin! Jen takový dotaz na závěr: Kam se poděli Finnian a Bardroy? ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Snímek vychází z mangy, tzv. grafické novely, "Kuroshitsuji" japonského manga spisovatele Yana Tobosa. Ta se čtenářům díky japonskému manga magazínu  Monthly GFantasy prvně představila v roce 2006. (Conspi)
  • Chlapecké pohlaví Ciela Phantomhive z původní mangy změnili tvůrci pro film na dívčí a dali mu jméno Kiyoharu Phantom (Ajame Góriki). (Geriel)

Reklama

Reklama