Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart to ťahal vcelku slušne, lenže asi tak v 40 minúte, tam kde to malo byť najdivokejšie - počas rozlúčky so slobodou - to začala byť nuda. Herci sa možno pri natáčaní bavili, ale tak nejako zabudli na diváka. Jebať diváka, ale oni zabudli aj na mňa a to sa nerobí. Z nudnej rozlúčky prešiel film plynule do trápnej futbalovej scény s dôchodcami a 3 hviezdičky boli definitívne preč. Ale za Kevina Harta a za krásne bradavky pod tričkom Kaley dávam aspoň 2. ()

lebrond 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Top Five s Chrisem Rockem, černošská komedie není pro každého a ne každý jim dokáže holdovat. Kevin Hart se konečně začíná objevovat i v rolích, které nejsou jenom o neustálém opakování slova f*uck. Dokonalý svědek mě potěšil pro nenásilný humor a skvělé herecké obsazení. Sice závěrečné scény se mohly trochu doladit, ale Hart s Gadem pobavili. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná komedie, která čerpá hlavně z komediálního talentu Kevina Harta. Pokud Vám tedy nesedí, tak ruce pryč. Pokud ano, užijete si slušnou a ve své podstatě i dobře vymyšlenou komedii o tom, jak se z obchodních partnerů stanou nejlepší přátelé. Nebudete se mlátit do kolen, ani nebudete znechuceni. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ať žijou předvídatelné komedie. Kaley chválabahu má vlasy a černej svědek je pořízek jak prase. Celkem jasná tuctovka, která určitě neurazí a je na zvednutí nálady jak dělaná. Jedinou vadu na kráse to mělo, že se člověk nesmál od začátku do konce, což bych u komedií předpokládal, protože doprčic vždyť to jsou komedie... No nic tak třeba příště ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama