Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Grafito 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná rádoby romantická komedie.. naprostá absence, byť i jen náznaku humoru.. celý film je jen o pitvoření se Colina Firtha.. a zrovna on má myslím na víc.. když by člověk vzal ve srovnání třeba Doctora Hollywooda, který těží ze stejný zápletky střetu městskýho (tady anglickýho) prvku v prostředí americkýho maloměsta, tak Ach ty ženy je zoufale nedotažené nedochůdče.. ()

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný co mi po tomto filmu zůstalo je tato reč Mandy : "Když jsem byla malá, tak kdykoliv jsem byla fakt šťastná, měla jsem nezvladatelnou touhu úplně se svlíknout. A když jsem byla malá, byla jsem šťastná dost často, takže jsem se svlíkala kdekoliv a lidi byly v šoku a já měla trable." Ale jinak je to táááák umělej film... umělý jak jeho, tak její reakce a nejhorší na všem ta Vera. Akorát nechápu proč je v obsahu napsáno, že je Vera přitažlivá... ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po dvou dnech jsem si nemohla vzpomenout, jak se tento film jmenuje, ani o čem vlastně byl. A tak - ačkoliv jsem během sledování uvažovala i o třech hvězdičkách - fakt, že mi stačí 48 hodin na to, aby se má znalost tohoto filmu zredukovala na: "Je to nějaký romantický příběh s Colinem Firthem," nakonec zapříčinil i podprůměrné hodnocení. Ale dívat se na to dá a úplně blbé to taky není. ()

elle 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, co Colina Firtha přitahovalo na scénáři k této komedii. Když se mi stane, že mě už před půlkou nudí příběh muže, jehož hraje tak zajímavý a přitažlivý herec jako Firth, tak je to pro mě prohra. Nejvíc mě ještě bavila Driverová, která se marně snažila někde si zakouřit (přitom nemám kouření ráda). Její zoufalství nad nemožností si v klidu promluvit a zakouřit bylo až roztomilé. Postava "blondýny" (jméno si nechci pamatovat - ale jsem taky žel blondýna) mi přišla nudná a ničím zvláštní. Tmavovlasá Minnie Driver byla sice trochu mrcha, ale vzhledem k tomu, že měla své meze a měla hlavně vnitřní energii a osobnost, tak mě bavila a zajímala víc. Na konci jsem si skoro přála rozehnat tu nudu a aby Driverová zvítězila (naštěstí štěstí také došla). Firthovi jsem závěrečné břemeno na dlouhou trať přála, docela to vystihovalo můj divácký zážitek z této komedie. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Stokrát obehrané scény okopírované z jiných, mnohem lepších romantických komedií. Colin Firth je prostě typ herce pro tyhle slaďáky. V tomhle ho ale zradil jak režisér, tak i scénárista. Plytké, čišící umělostí a nevěrohodností (a to včetně jindy tak věrohodné Minnie Driver). Začátek naprosto katastrofální, tomu by snad neuvěřilo ani pětileté děcko. 2/10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama