Reklama

Reklama

Blafuj jako Beckham

  • USA Bend It Like Beckham (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je vám osmnáct, milujete Beckhama a umíte to s míčem tak dobře jako on, patří vám celý svět. Ale to je omyl! Pokud se totiž jmenujete Jess, je vám sice osmnáct, ale jste dívka, a navíc Indka - zapomeňte na to! Myslíte, že by vás vaši příbuzní, jejichž jediným cílem je najít pro vás vhodného ženicha, nechali hrát takovou mužskou hru, jakou je fotbal? Tím spíš, kdybyste tak mohla překazit sestřiny vyhlídky na dobrý a vhodný sňatek! Jess ale jednoho dne potká stejně starou Jules, která hledá nové talenty pro dívčí fotbalové družstvo. Jules má o své budoucnosti jasno. Chce se dostat do Spojených států, kde je dívčí fotbal respektován a kde se může stát profesionální hráčkou. Jess a Jules velmi rychle sblíží společná vášeň pro fotbal, oběma se na hřišti velmi daří. Problémy nastanou, když se obě zamilují do svého trenéra a Jessini rodiče zjistí, že jim dcera něco tají (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +barvitá indická hudba, snímek příjemně pobaví, herci -kamera a střih při fotbalových scénách tyto scény úplně zabíjí/// Poprvé viděno v době, kdy jsem ještě žádného z herců v tomto filmu neznal. Ale už tehdá mě zaujala Keira, přestože hlavní úlohu zde hrála Parminder. Dnes jsem se na film díval trošičku jinak a navíc s obavami, že se budu nudit. To se nestalo. Film i napodruhé krásně pobaví a rozesměje. Vedlejší dějová linka s rodiči Keiry jsou toho důkazem. Sice je ve filmu více indické atmosféry, než té fotbalové, ale to kupodivu tolik nevadilo. Zvláště když písničky jsou krásně melodické. Troufám si tvrdit, že každá stránka filmu je vydařená. A to jak ta romanická, tak i ta dramatická./// Celkem 77%/// ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem to kdysi dávno jako mladej fotbalista viděl a nebylo to špatný. Dneska možná po 15 letech mi to přišlo šílený. Není to úplně tak o samotným fotbale, to je jenom kulisa, spíš jde o to jít si za svým snem. Ta rasová odlišnost tomu dost pomohla, protože rozhodnout se mezi dívčím fotbalem a rodinnou tradicí Indů, to je dilema. I tak ale strašně předvídatelný, občas i tak strašně hloupý. Do toho ještě ty pletky s trenérem, nebylo tam toho málo. Těžko hodnotit, protože člověk na sobě sám vidí, co může udělat shlídnutí filmu v rozmezí 15 let. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě bavil už před léty, a tak jsem si ho docela rád osvěžil. Mám rád indickou kulturu, i když je hodně svérázná, mám rád fotbal, který je prostě jednoduchým a jedinečným sportem, no a samozřejmě mám rád dobré filmy. Tohle je poměrně dobrá komedie, která má silné postavy v hlavních rolích. Pěkně se na to kouká. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako nudný konzervativec musím mít radost z toho, že v dnešním zběsile rychlém světě alespoň indické dívky mají naplánovaný život dle uznávaných letitých tradic. Proto od Jess nečekám nic jiného než svatbu, plodění dětí a starost o rodinu. Jenže mé fotbalové geny stejně převažují nad těmi konzervativními. Takže jsem rád, že Jess nechce rodit, hrát kriket ani pozemní hokej, protože umí svištět s míčem přilepeným k noze, driblovat, zaseknout i pálit pod víko tak, jako já v divokých snech. Já mám prostě rád holky i fotbal, takže je mou povinností mít slabost i pro tento snímek. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Neni to komedie. Neni to tragedie. Nic zajimaveho se tam neresi, ani se tam nic zajimave neresi. ... KAZICE! SPOILERY Nekolikrat pouzita neprijemna nahoda http://cs.wikipedia.org/wiki/Deus_ex_machina (Coze? Keira hraje fotbal? Keira miluje trenera? Indka si vyvkrla nohu? ... ) jako facka od nevestky ... Jsou totiz i nahody "obycejne", ktere se stavaji v kazdem filmu. Tady jsou bleskem z cisteho nebe co sjizdi po hromosvodu a skvari moje koule. Dostavam tik a mackam [ posun vpred ]. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (17)

  • Postavu Teeta na poslednú chvíľu nahradil Kulvinder Ghir. (rador)
  • Přestože jejich postavy jsou stejně staré, ve skutečnosti od sebe herečky Parminder Nagra a Keiru Knightley dělí rovných deset let. (Morien)

Reklama

Reklama