Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 1

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (506)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Žena zpravidla nebývá uzpůsobena k tomu, aby se s ní cokoli řešilo. S ženou se má jíst, meditovat, milovat, pít, cestovat, tancovat, ženě se má dvořit nebo na ni jen koukat, ale určitě se s ženou nemá nic řešit. Ani ve filmu a už vůbec ne, pokud jsou na chlapa ženy hned dvě! To by zabilo i většího bombarďáka, než nedorosta Cruise. Takže nám vznikla vtipná oddechovka s čupr akcí, prošpikovaná psychologickou poradnou pro neúplné rodiny a navíc zakončená tříminutovkou, jakou nezažila ani Ester Janečková v Poště pro tebe. To nemá budoucnost, Edo, na tohle si nikdo neZwickne... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto sa fakt hrubo nepodarilo. Celý dej je zlátanina s hromadou nelogických failov a idiotských skratiek. Zápletka béčková, napätie žiadne, akcie málo, záporáci slabí, aj ten oldschool feeling z jednotky je preč. Navyše Cobie som tú drsnú dôstojníčku neveril ani sekundu a všetko zaklincovala ultra-otravná a skrz-naskrz blbá dcéra. Veľká škoda... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

...takže jsem se spletl. Po sledování Jedničky jsem prohlásil že by mě zajímal klidně i druhý díl. S malinkým sebezapřením jsem jej dokoukal a musím tedy říct, že vznikat nemusel. Nejen že se jedná o nejslabší Cruisovku za poměrně hodně dlouhou dobu, ale takhle unylá akce už dneska nikomu nic neřekne. Akce bije do očí nejvíce tím, že tady prostě musí být. Což volně znamená, že kdekoliv si tvůrci řeknou, tam Reacher někoho zmastí. Nikomu neberu pokud mu tenhle vykonstruovaný přístup vyhovuje. Bourne na to šel svého času úplně jinak. Hlavou a na dvě rvačky se divák těšil klidně celej film. Zkrátka Tome raději nám naservíruj další Neuskutečnitelnou misi anebo i tu dvojku Top Gunu. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $58,697,076Tržby Celosvetovo $162,146,076 Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,046,237Tržby za predaj DVD v USA $6,923,369║ Ukážka navnadila ale film padol na riadnej dávke klišé a naivite, strašná škoda. Oproti výbornému prvému dielu je tam citeľný pokles. Nemá to tu správnu dravosť a popritom tam bol veľký potenciál, keď na režisérsku stoličku zasadol skúsený Edward Zwick ale aj z neho už vyprchala niekdajšia zručnosť a stal sa z neho len rutinér. Jediné čo film zdobí je dobre rozohraná prvá tretina a akcia, ináč len priemer, škoda, rok 2016 proste nepraje pokračovaniam. /65%/ ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pomyslný hřebíček do rakve v podobě herecké kariéry T. Cruise. Horší to snad už ani být nemohlo. Absolutně nechápu, proč se Tomík celou dobu filmem vláčí, jak po 3 infarktech a vypadá a tváří se jak kdyby prodělával bolesti po plastické operaci obličeje :-/ Nulová přidaná hodnota, žádné překvapení, hodně slabej děj, nulová inovace. Film, který ničím neumí překvapit a kdejakej béčkovej akčňák mu natrhává zadnici. Tohle je hodně slabý pokračování, celkem suprovýho prvního dílu. Další kousek, u kterýho jsem poslední minuty doslova trpěl a nakonec to vypnul asi 10 minut před koncem :-/ ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • Mimo série Mission Impossible sa jedná o prvé pokračovanie, v ktorom hrá Tom Cruise. (figliar)
  • Jack Reacher má podle předlohy u sebe vždy jen kartáček na zuby a od 11. 9. 2001 také průkaz totožnosti. Když jej na začátku filmu šerif prohledává, najde u něj právě tento kartáček a občanský průkaz, což jsou jeho jediné doklady napříč celý celým světem knižní předlohy. Tím je v podstatě podloženo, že jde o jediné věci, které má Jack u sebe (napříč knižními dobrodružstvími). (Thommy91)
  • Lee Child, autor knihy „Jack Reacher: Never Go Back“, si ve filmu opět zahrál. Tentokrát ztvárnil ostrahu na letišti, která prověřuje pasy. (Yoshitsune)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama