Reklama

Reklama

65 let poté, co maskovaný sériový vrah terorizoval městečko, začne takzvané "měsíční vraždění" znovu. Snaží se snad někdo to hrůzostrašné období napodobit, nebo jde o něco horšího? Zakřiknutá dívka možná drží v ruce klíč k dopadení viníka. Film Děs po setmění vznikl podle hororu z roku 1976, navíc je inspirovaný hrůznými skutečnými událostmi. Snímek vypráví příběh maskovaného sériového vraha, který se vrací, aby pokračoval v terorizování texaského městečka, z něhož před pětašedesáti lety beze stopy zmizel. Zatímco se vyšetřovatelé předhánějí, aby našli mezi předchozími šokujícími událostmi a současným vražedným běsněním spojitost, zakřiknutá dospívající dívka možná drží v ruce klíč, který by mohl všemu zabíjení konečně učinit přítrž. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som myslel že to už nikdy nepoviem,konečne vrah z ktorého išiel strach,odhodlanosť zabíjať a cieľavedomosť preraziť z niečím novým.Tá jeho maska bola jednoduchá a práve tam vidím silu,lebo bola realistická.Bolo tu pár nezmyslov,ktoré ma otravovali,ale žiadny slasher sa im nevyhne. Vraždy boli vynaliezavé a vrah si ich užíval.Len tých náhôd tu bolo veľa aj po scenáristickej stránke mal pár nedostatkov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na jar v roku 1945 sa v malom meste Texarkana na hranici Texasu s Arkansasom udiala séria strašlivých vrážd spáchaná maskovaným vrahom, známym ako Fantom. Tri hrôzyplné mesiace sa Fantom zakrádal tmavými uličkami Texarkany a sledoval mladé páry, ktoré na odľahlých miestach hľadali súkromie. Tam ich chladnokrvne vraždil. Tieto vraždy razom skončili tak náhle ako začali. Došlo i ku niekoľkým zatknutiam, ale vrah nebol nikdy dolapený. Mnohí si mysleli, že Fantom s vraždením prestal a v kľude dožil svoj život na slobode. Lenže po viac ako polstoročí sa Fantom v Texarkane objavil znova. Kto je tajomný vrah s maskou na tvári, čo surovo zabíja svoje obete? ** ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zajímavě udělaná předělávka. A ač jsem původní díl neviděla a měla jsem v tom trochu nejasno kvůli všem těm kino projekcím a zmiňovaným filmům, s tímto jsem byla příjemně spokojená. Asi hlavně kvůli tomu, že to není ten klasický klišovitý béčkový teenage slasher, ale naopak velice nevšedně zpracovaná vyvražďovačka, která má styl a nikoho nesere. Taky bych zmínila, že to má dost stylový vizuál a jak tady už zmiňoval J*A*S*M, kdyby neměly postavy novodobou techniku, myslela bych si, že sleduji záměrné retro. Příjemně osvěžující podívaná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád remaky, ale musím říct, že „The Town That Dreaded Sundown“ se mi celkem zamlouvalo. Je to i proto, že se zde původní film bere jako něco, co je dáno a z toho se vychází, nikoli, aby se to celé předělávalo. Místy je to docela nápadité, místy je to strašně nudné a přemíra postav je v podstatě zbytečná a klidně byste se bez ní obešly. Fungovalo by to i s méně herci, ale pointu by to nezachránilo. Ta moc dobrá není. Hezký hororový průměr. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ono sa faynovo prežehluje obnosená kvalitná látka, lebo značka nevybledne ani po rokoch. Ak pridáš qualitne kamerkový, hodobne prispôsobivý úmysel pripomenúť zakorenený námet pre new h-age, ktorý nepohŕda vymastenou produkciou a tá převelice ráda premení mince na papírkové, do ventilátora mrsknuté obeživo, tak získaš slušný drive-in 90 minútovku, ktorá formálne poteší aj napriek tomu, že počas písania tohto nezrozumitelného komentu sa mi Town stráca v zabudnutí. Alfo to pojal svedomito ( ten electro house ale vadil) a má takto ďalšiu fanynu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film měl nesoutěžní premiéru 18. září 2014 na 10. ročníku Fantastic Fest v Austinu v Texasu. (Terva)

Reklama

Reklama