Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Člověk se do toho musí ponořit. To co Claire prožívá je hodně velká depka, která je mnohem mnohem větší,než samotné bolesti, ze kterých se časem vylíže. Hodně těžký film, kdy ty bolestivé vzdechy ufuněné a nateklé Aniston mám někdy plné zuby. Dobře to holka zahrála. Tomuhle filmu jsem věnovala trpělivost a vyplatilo se......... ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jako většina lidí, znám Jennifer spíše z jejích komediálních rolí, ale přesto jsem věřil, že zvládne i dramatickou roli. A zvládla ji výborně. Nemám snad co vytknout. Její bolest, jak už fyzickou, tak i psychickou, jsem jí naprosto věřil. Výborná byla i Adriana Barraza a potěšily i vedlejší role jako Anna, Sam, Britt, Felicity a další. Povedené drama s pár vtípky. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné ako môžu niektoré filmy pôsobiť neskutočne otravne či už po scenáristickej stránke ale i po hereckej. Dej sa nielen neskutočne vlečie ale dlho blúdite v kruhu čo sa to tam vlastne deje. Prečo jej zdravotný stav odpovedá aj tomu psychickému. Prečo halucinácie... Navyše neukončený vedľajší príbeh ktorý mal byť hlavným. Suma sumárum je to nuda, jdu blejt velebnosti ... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé vidět Aniston v dosti nezvyklé roli.A kdo viděl nedávno dokument USA o obrovské spotřebě léků na bolesti a na závislosti američanů na ně tak její roli pochopí.Byla pro ni asi dosti obtížná protože se naprosto vymyká všem které doposud ztvárnila.Byla v ní naprosto jedinečná až tak , že Worthington vyšel se svojí postavou jako stážista.Dobrá kamera a režie.Dosti slabý scénář ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek silnému príbehu ma to nechalo pomerne chladným. Možno to chcelo vložiť do toho herectva viac kumštu, neviem. Postava Claire ma však bavila, sem tam sa podarila aj nejaká zaujímavejšia situácia. Najviac ma oslovila práca maskérov, ich výsledok stál naozaj za to. Ani hudba nebola zlá. Na druhú stranu ale záver mi prišiel ako taký telemarketing z Hallmarku. Chcelo to niečo razantnejšie, jedným alebo druhým smerom. Priemer. 60/100 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V desiatej sérii časti 4 seriálu Priatelia s názvom O torte, objedná Rachel (Jennifer Aniston) pre dcéru tortu s čokoládovou polevou. Rovnakú dá urobiť vo filme Becky v jeho závere. (megajalec)
  • V jednom interview Jennifer Aniston spomenula, že nebola prvou voľbou pre hlavnú rolu. Odmietla ju vraj iná herečka po prečítaní scenáru. Ktorá, nespresnila. (megajalec)

Reklama

Reklama