Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Zase taka absolutna katastrofa to nie je. Nepôsobi to nijak amatersky a dost som uvazoval aspon nad jednou hviezdickou, pretoze vsetky tie utrapy, ktore zloduchovia zazivaju su vynaliezave a po kaskaderskej stranke znova pôsobive. Ale nakoniec davam odpad, lebo na prvom mieste to ma byt komedia, ale pritom to vôbec nie je zabavne. Co z toho, ze kaskader fakt drsne niekam spadne, ked pritom nepredvedie nejaku komicku grimasu? Hlavnu pricinu vidim v mizernom kastingu. Na strane zloduchov nie je jediny komik a clenovia rodiny na cele s ustrednym malym hrdinom su absolutne nevyrazni. Dokonca aj mladucka Scarlett Johansson za nic nestoji. Filmu chyba ta nadherna rodinna atmosfera predoslych dielov a vlastne tu necitit ani Vianocnu atmosferu, co je dost divne. Cely cas to je strasne nezazivne. Pritom to napisal rovnaky scenarista ako predosle pecky. Holt v tej dobe uz bol za zenitom a pisal same sracky. Vysledkom je nudny a zbytocny film, ktory parazituje na mene slavnych predchodcov ale ani kvalitou a ani stylom s nimi nema nic spolocne. 1/10. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film. Tenhle Sám doma totiž rozhodně není špatný. Je to poslední díl, který ještě napsal John Hughes a ať se na mě nikdo nezlobí, podle mě je to znát. Je v tom určitě hodně nostalgie, protože jsem na tom vyrůstal (tak jako na prvních dvou filmech), ale i když se na to podívám dnes, kdy už dávno nejsem cílovka, tak mě to prostě stále baví. Pro mě Vánoční klasika. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ok. Tento film je fakt zlý. Nebudeme si klamať. Ale každé Vianoce sa len rehocem na tom ako zlý tento film je. Proste je to tak zlé, až sa to stane dobrým. Budem tomu preto dávať vysoké hodnotenie? Nie. Ale dám štyri hviezdičky už len preto, že sa to pre mňa stalo komédiou z celkom iného dôvodu, než to malo byť. Hrozný film, príšerne napísaný, príbeh úplne mimo akejkoľvek reality... ale vždy sa len rehocem na tom jak je to zlé. To sa však už nedá povedať o 4-ke. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama