Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (100)

Morien 

všechny recenze uživatele

Tak nervy drásající, že jsem Hungry Hearts musela sledovat ve dvou sezeních, abych si mezitím trochu odpočala, a potom jsem ho několik dalších dní zapomněla ohodnotit, protože konec pro mě byl zároveň zdrojem úlevy a nekonečné depky. Byly pasáže, kdy jsem úplně šílela z toho, kam se to zdálo spět. Adam Driver přirozeně úplně fantastický, ale ještě raději bych pochválila to fluidum, které vyzařovalo z Alby Rohrwacher. A zároveň mám výčitky svědomí, že to chválím, protože je to na víc úrovních morálně sporné. Skoro mě i zajímá, jak se s vrstvami příběhu srovnala knižní předloha. Kamera, klaustrofobie famózní. Hrozný film. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Anorexie je vážný problém a Mina tenhle problém měla. Hungry hearts jsou hodně nepříjemným snímkem, který se odehrává zejména v uzavřeném prostoru malého bytu, kde mladá rodina bydlí. Zvenku to vypadá, že tím bláznem je on, skutečnost je jiná. Skvěle vygradované, perfektní kamera, bohužel pro mě nepříjemní herci (ona mi připomíná Mariku Šoposkou a on toho divnýho pošťáka z Dr. Quinnový). ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ľudia ako Mina, všetci pojedači placenty, popíjači sava, antivaxeri a podobná ľudská špina, by mali mať zakázané deti vôbec splodiť, nie ich ešte vychovávať. Pred pár dňami akurát zomrel štvorročný chlapec. Mamina sa radila na facebooku s antivaxermi a tí ju presvedčili, aby mu nedávala lieky. Zomrel na chrípku. Na rovinu? Neužil som si to. Ani neviem ako kto hral. Verím, že dobre. Škoda, že vás to nenechá sa sústrediť na nič iné ako rozmýšlať, akou najbolestivejšou smrťou by mala byť zavraždená hlavná ženská hrdinka. Napadlo ma ubodanie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÁŠ SYN JE V NEBEZPEČÍ…“ /// Úvod obstará puch (chtěl jsem napsat smrad, ale ten tady bude mít jiný starosti…) na hajzlu, šukání jako veverky a opakující se sen. Celkem nuda, která ovšem přeroste v něco… hnusnýho. Vítězství příběhu nad filmařinou. Nedostanou vás uhrančivý herecký výkony (jsou fakt děsivý!), ale pointa. Navíc to celý vede k přání, aby Barnevernet fungoval po celým světě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem tchýně a nevím, jak si získat synovu přízeň. 2.) Stará je magor a věřím, že to přejde. 3.) Thx za titule „cutycek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hungry Hearts nebude film pre každého. Je surový a pomerne depresívny, tematicky nie moc atraktívny, ale v dnešnej dobe, kedy sa veľa ľudí orientuje na alternatívny spôsob života je prinajmenšom zaujímavý. Výkony Adama Drivera a Alby Rohrwacher sú však brilantné a citlivejšie povahy sa budú vážne obávať o ich malého syna. Adam Driver je tu naozaj výborný a jeho racionálny otec je postava, s ktorou sa dá stotožniť a priať mu, aby to zvládol. Alba Rohrwacher podala perfektný výkon, pretože zahrať uveriteľne matku, ktorá začne byť postupne šialená, nie je ľahká úloha. Ale asi sa nenájde veľa divákov, ktorí sa na túto snímku pozrú viac ako jedenkrát. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama