Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (152)

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Mini Booooss! Po maratonu Mimoňů jsem počítal s tím, že mi bouchne hlava a odumře plus mínus polovina mozkových buněk (což se taky stalo). Svým způsobem je to ale skrytej klenot kinematografie (!) a pro vymletý palice, jako jsem já, fakt sranda. The Rise of Gru je slabší než první díl, přesto však “relaxační“ konina, díky který se z vašeho děcka stane influencer na Tik Toku a profesionální hráč Fortnitu. 6/10 ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Jo tak tu máme pokračování žlutých mimoňů žracích nonstop banány. Popravdě jsem to čekal ale trošku lepší než 1.díl no a to se bohužel nestalo. Máme tu zde nový tým Vicious 6 a fakt jako třeba taková Scarlet z jedničky tak měla lepší origin a lepší story než všichni ti z týmu najednou. Máme tu taky i známé tváře už buď s prvních mimoňů tak z já padouch trilogie. Třeba takový DR. Nefario mi udělal velkou radost aspoň jsme viděli jak se on a Gru spolu seznámili. Ve výsledku ale nejde o žádný průser a nový počin studia Illumination Mimoni 2: Padouch přichází můžu doporučit na 6/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni jsou zpátky! Žvatlají a mojí nového člena jménem Otto. Tentokráte si vzali na pomoc Grua. Už si nevzpomínám jaké to bylo s nimi minule, nemám ani moc odvahy to znovu zjišťovat, ale pokud to bude každých 5 let minimálně takové jako tenhle díl, bez problému to přežiju. Umění člověk holt musí hledat jinde. 55% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Mimoňům není snad co vytknout, snad každý by je (po počátečních lapáliích) chtěl mít ve finálovém battlu po svém boku. Barevný svěží animák jdoucí ve stopách předchozích žluťásků a padoucha (moc originálních nápadů a humoru ale radši neočekávejte), který zaručeně pobaví děcka a určitě neunudí doprovod. Vzhledem ke svižné necelé hodince a půl ideální varianta, jak si odpočinout od dětí s dětmi. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Pekný úlet, kde sa strieda jeden vtipný moment za druhým, ale aj tak tomu stále niečo chýba... Áno, s mimoňmi je to bláznivé (ako vždy), ale v tomto prípade mi celý príbeh príde na môj vkus až príliš bláznivý. Prečo? Celé sa to vlastne točí okolo jedného kameňa, ktorý spôsobil taký hlúpy záver, že som až gúľal očami a nemohol som uveriť, čo pozerám (aby ste pochopili, to, o čom tu píšem, asi si najskôr budete musieť tento film pozrieť). Celý čas som si bol istý hodnotením aspoň 4*, ale práve ten záver ma presvedčil o opaku. Ale, v konečnom dôsledku som sa príjemne pobavil, potešilo ma aj niekoľko odkazov na Ja, zloducha a myslím si, že v tomto prípade sa určite jedná o vydarenejší animák, ako bola prvá časť z roku 2015. Aby som to zhrnul, ak potrebujete na chvíľu vypnúť a chcete si pozrieť nejakú neškodnú oddychovku, Mimoni 2 budú pre vás tá pravá voľba. Za mňa 6,5/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy jde Gru do jedné z kabin na poslouchání desek, si můžeme v jedné kabině všimnout ženy, která si fotila pyramidu v Gíze (přesněji když se pyramida vyfoukne) ve filmu Já, padouch (2010) – tam je logicky mnohem starší, ale jde poznat podle brýlí, postavy a nosu. (SpiderBoy)
  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama