Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hoc má Mr. Right vopred jasný zámer i dobré obsadenie, stále máte pocit, že buď tu niečo chýba alebo svoj potenciál nevie využiť naplno. Dlho neviete prísť na to, čo to je, podobné filmy vznikajú bežne a dokážu byť pútavé i zábavné, no tento je skôr nenápadný a hoci dobre rozohráva scény, akosi mu uchádzajú niektoré pointy a má aj relatívne pomalé tempo. Pán Dokonalý neprekvapí zápletkou, ani jednotlivými scénami. Balansuje na hrane viacerých žánrov, pričom jedna polovica je napchatá akciou, druhá skôr romantikou a komediálne prvky sa tlačia všade. Nad pomyselný priemer však ťahá tento film duo resp. trio kľúčových postáv, pričom každá je iná. Každá postava je svojím spôsobom bláznivá, čím vybočuje tento film z typickej mustry akčnej či romantickej komédie. Spájanie týchto žánrov nie je márne, hoci film nemá pamätné akčné scény a ani úžasnú romantiku. Ale dvojica Rockwell-Kendrick sa so správnym budovaním vzťahu k postavám stará o to, že je úplne jedno, či teraz zúri prestrelka, riešia sa city alebo sa bavíte nad rýchlymi dialógmi, hrdinom držíte palce, záleží vám na nich, lebo sú natoľko crazy a odlišní, že vás pripútajú k sebe. A to je to najlepšie, čo si nízkorozpočtová komédia tohto formátu môže dovoliť i zaslúžiť. Že mala šťastie na dobrý casting, ktorý povyšuje výsledné dianie nad scenár či priemernú réžiu. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje těhotnej smajlík?" To netuším, ale jsem si jistý tím, že když se romantická komedie postaví na vražedném setkání tančícího klauna s opilým tyranosaurem, tak to může být sranda. Sice trošku ujetá sranda, ale já jsem se bavil docela dobře a nebýt několika hluchých či špatně slyšících míst, tak bych se čtvrtou hvězdou rozhodně neváhal. A taky jsem pochopil, že když po manželce hodím nůž a ona ho nechytne, tak jsme si asi nebyli souzeni. To rozhodně stojí za pokus. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rockwell, byť na můj vkus občas příliš přehrával, ušel, Tim Roth tradičně dobrý a Anna Kendrick v roli nesympatické uječené krávy naprosto příšerná. Co se akce týče, tak pokud na ní došlo, tak byla celkem solidní a zabiják-tanečník měl něco do sebe, ale přestřelek a rvaček nebylo tolik, aby přebily nulovou chemii ústřední dvojice, mizerně napsané dialogy a násilně tlačený vtip. Čekal jsem mnohem víc. 30% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama