Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Už od prvních dialogů bylo jasné, že scenáristi jeli na čtvrt plynu. Akce tam je, ale je to strašně blbě ukecané a v české verzi se navíc obsazení dabérky hlavní role totálně nevyvedlo. Jedna velká nuda korunovaná žvaněním u mučení. Zachraňuje to krapet finále na letišti. Olga už měla daleko lepší role.. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chce to opravdu fištróna natočit takovou mizérii, když má produkce tolik peněz a dobré herce k dispozici. James Purefoy je výtečný padouch a užívá si to. Problém je ale ve scénáři. Místo abychom si užili přímočarou jízdu, máme tu pořád nějaké komplikace a zápletky, akce je blbě sestříhaná, zkrátka to zbytečně překombinovali. Několik scén je vysloveně směšných, jiné zase přechytřele ukecané. Smutné je, že chybělo docela málo a byl by to dobrý film. 50% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Všechny se tvářilo tak slibně a nakonec z toho vylezl jen průměr. Začátek dokonce naladil na úplně jinou notu než se vše později začalo ubírat. Za sebe oceňuji přítomnost více než malého množství "provařených tváří" nicméně - jak už jsme psal - z šedi průměru přítomnost žádného herce nezachránila. Ohledně akce snaha byla a není natočena úplně špatně. Dokonce i její dávkování mi přišlo v pořádku. Co se ale už hůře snášelo je ten zmíněný propad hned po úvodní scéně a přítomnost několika naivních kopanců a logických a přehmatů. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako pilot nějakého seriálu, který ale nikdy nebudu chtít vidět. Děj je jednoduchý a na první pohled všechno skvěle odsejpá, jenže akční scény jsou strašně špatně natočené, dialogy k smíchu a fakt, že se u toho všichni tváří tak strašně vážně, tu mizérii jenom podtrhuje. Navíc Purefoy je ještě otravnější než ve Following. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem film smazal, po měsíci opět stáhnul dle recenze kamaráda a udělal jsem dobře. Momentum mi svým stylem i tempem připomínal Taken. Víceméně od začátku se rozdají karty na stůl a slušně film šlape do konce s výbornou Olgou Kurylenko, která spolehlivě zvládá roli agenta jak po stránce inteligence, tak i soubojů. Akce je poměrně dost, je slušně natočená i fajnově krvavá a nechybí i dobrý záporák. Závěrečný zvrat je spíše potěšující než šokující, ale v tomhle zábavném akčním béčku se dá leccos tolerovat. Skvělá zábava a překvápko. 75% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama