Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Tento dementní snímek uráží lidskou inteligenci. Něco tak primitivního a zbytečně, až nesmyslně násilnického se hned tak nevidí. A ten závěr. To si snad režisér dělá z diváka srandu, nebo ho považuje za primitiva, který se ukájí jeho zvrhlostma promítnutými na plátno. "Hlavní" psychopat s těžce zraněnou nohou, chycenou v kovovové pastineschopný pohybu navíc po zdrcujícím úderu dřevěným metrovým polenem do hlavy, kdy upadne okamžitě do bezvědomí, během pár vteřin zázračně procitne a začne si svou ženu přitahovat za řetěz, kterým je uvázaná za nohu, aby mu pak na poslední chvíli ustřelila brokovnicí ruku. Dotrpěl jsem tuto ubohost do konce jenom proto, abych si mohl udělat celkový obraz. Nemůžu jinak, než poslat tento snímek svým hodnocením tam, kam patří. Na smetiště. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Pokud hodláte vstoupit do stavu manželského: 1. Zjistěte si pořádně, s kým máte tu čest, obzvlášť pokud jde o krátkou známost. 2. Nepřistupujte na líbánky na pustém ostrově, pokud to není váš dětský sen. 3. Pozor na soužití plavce a neplavce. 4. Nepouštějte si tento film. Pokud ideální život pro vás představuje samota na ostrůvku v jezeře uprostřed divočiny bez mobilního signálu, bez elektřiny, bez kabelové televize atd.: - Nepouštějte si tento film. Pro všechny ostatní: - Klidně si tento film pusťte. Ale pak si nestěžujte. ()

Reklama

bobin 

všechny recenze uživatele

Novomanželská dvojice tráví líbánky na pustém ostrůvku v lesích. Postupně mezi nimi narůstá napětí , konflikty a nakonec se manifestuje manželova psychická choroba. Tento výborný thriller o dvou hercích zaslouží mnohem vyšší hodnocení , než je uváděných 48 procent. / A pár drobných nelogičností spádu filmu a jeho dramatičnosti nepřekáží . / ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Film je hloupý, obsahuje spoustu nablblých dialogů, obrovské množství chyb (hlavní hrdinka přeplave jezero a než dojde k autu, které nestojí ani sto metrů daleko, tak je dokonale suchá), postavy se chovají naprosto nelogicky, už po prvních deseti minutách je vám jasné, jak se bude příběh vyvíjet dál atd. Ale přes to přese všechno je "Ostrov smrti" neskutečně zábavný a byl by hřích ho přepnout. Je to zkrátka čistokrevné béčko a musí se tak brát. P.S.: "Kouzlo" neztrácí ani po x-tém zhlédnutí. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda. Celý film čekáte že se něco pořádného bude dít, ale žádná akce se nekoná..Finále taky mohlo být o dost lepší, např. plán s nafukovacím lehátkem se vůbec nevyužil, celý finále je vlastně jen o tom jak secvakne past na medvědy:D..Příběh je docela o hovně, z čerstvýho manžela se stane psychopat..uuuu, bojim se..navíc se mu to nedá ani věřit a film je celý dělaný takovým tim stylem "pasti", přitom je na každým rohu jasně vidět, že to zase taková past není..1* Za Taru, která když si z nohy přesekává řetěz, neusekne to u kotníku ale tak, že ho má 5 metrů a pak ho sebou všude vláčí.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama