Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Radek99 

všechny recenze uživatele

První série: Vynikající atmosféra, kvalitně natočené, zajímavá kamera, Hynek Čermák je trefa do černého, jen mám osobně trochu problém s kvalitou scénářů, jelikož tvůrci dopředu tak okatě signalizují, kdo je v dané epizodě vrah, že jakmile se dotyčný objeví poprvé v záběru, dá se téměř stoprocentně uhodnout, že je to on...jestli to je nějaký koncept, tak dost nepochopitelný... Druhá série: Závratný propad kvality, tak trochu nastavovaná kaše i vaření z vody. Z vážně míněného seriálu se místy stala jeho parodie... PS: Co ten luxusní policejní vozový park, to je nějaká satira? :-) ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Při letošní repríze jsem si uvědomil, že se na každý díl těším i když jsem ho už viděl a docela si ho pamatuju. To se mi u detektivního seriálu nestává. .... Skvělý seriál s výbornou atmosférou, nápaditou režií a hereckýma výkonama za který se u televize divák nestydí. Přidávám hvězdičku a těším se na druhou řadu. ()

Reklama

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Uf co napsat? Chtěl jsem dát o hvězdu navíc ale nakonec néé. Seriál mě bavil o tom žádná. Kuneš si z Cirkuse Bukowsky přinesl vše co ho zdobilo, prostě polda od rány co má koule ale taky srdíčko. Opět super exteriéry, letecké záběry a surovost přírody ,,na konci,, světa. Malinko mě zklamaly některé příběhy, policejní taktika a postup kriminalistů. Škoda taky přehnaného konce kde to vypadalo jako v americkém akčňáku. Palec hore za sympaťáka Pyška. Třešinkou na dortu byla nestárnoucí J.Ježková a moje sexy bohyně J.Kolesárová:-)) Těším se na pokračování :-) ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

České krimi inspirované severskou tvorbou mě zaujalo od prvního okamžiku. Seriál je poctivě natočený, dobře zahraný, má zajímavé lokace (oblasti Krušných Hor) a solidně napsané detektivní zápletky a navíc i dějové propojení mezi jednotlivými díly. Výborná hudba, atmosféra, herecké obsazení, člověk se pomalu nedokáže odtrhnout od televize od počátečních titulků až po závěrečné. Doháníme zahraniční produkci a inspirace je znát. Čermák si postavu Kuneše neskutečně dává a jeho suché hlášky neměly chybu, žral jsem přítomnost Pyška i Příkazkého. Poslední díly jsou výborně vygradované a určitě se Rapl může považovat za jeden z nejlepších českých seriálů. Těším se na druhou sérii. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem čtyři díly a konec. Vůbec mě to nebavilo. Není to odpad, pracuje se tu s atmosférou a prostředím, ale to je všechno. Seriál oplývá jakože rozervanými a nejednoznačnými postavami, a to rozervanými a nejednoznačnými v tom uměle seriálovém smyslu, který přesně nemám rád a pro který drtivou většinu moderních seriálů ignoruji. Případy samotné byly dost podivné, motivem pachatele i způsobem pátrání. Všechna ta snaha pro mě míří zcela do prázdna. ()

Galerie (433)

Zajímavosti (166)

  • Není náhoda, že Rapl (Hynek Čermák) jezdí ve voze Land Rover, herec v podstatě jiné auto nikdy neměl, uvádí, že jich měl čtrnáct. Discovery 3, ve kterém v seriálu jezdí, byl jeho vůz. (sator)
  • Natáčelo se i v Klánovicích, Březové, Božím daru, Hotelu Budka v Úvalech, Abertamech, Dubenci, Drhovicích, Újezdu nad lesy, Merklíně, v kasárnách Hřebečná, elektrárně Mělník, na Kladně, Měděnci, v psychiatrické léčebně v Bohnicích, Pramenech- U Tří Křížů, v bývalé raketové základně v Dobříši, Máchově jezeře, Lokti, nemocnici Krč, na dálnici A 17 Drážďany, hotelu Radium Palace v Jáchymově, Přebuzi, Dolním Litvínově. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama