Reklama

Reklama

Teď ne, Broskvičko

(amatérský film)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalí kriminalisté Waloszek a Szarovski se po třech letech potkávají na pohřbu velice blízké osoby jednoho z nich, která byla zavražděna. Díky této smutné události začnou znovu pátrat po zákeřném vrahovi. Udělali ale osudnou chybu, šlápli do vosího hnízda. Pokračování úspěšného amatérského filmu Šest prstů v Zeleném, plného nových kuriózních charakterů, nečekaných zvratů, místního nářečí a meziměstské rivality. (Horrorwatch)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

navorski 

všechny recenze uživatele

Je tam plno věcí na pochvalu, i plno zbytečných detailů, které shazují film zpátky od nezávislého k amatérskému. Nicméně ti dva hlavní byli super. Ale víc bych si přál vidět lehkou komedii o tom, co s nimi bylo dál. Jen tak, jak si žijou a kecaj spolu, občas se jim něco přihodí. Byli fakt vtipní. K celkovému dobrému dojmu výrazně přispívá to, že většina dialogů nesmrdí papírem a herci/neherci to říkají tak trochu po svém. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Při rozpočtu téměř nulovém, uplácaném z vlastních zdrojů a komparzem sebraným po Karvinských putykách, to nakonec nebylo ani tak špatné. Je to sice ukázková garážovka, ale točená na amatérské úrovni a tak si ode mne tenhle počin zasluhuje respekt a shovívavost. Když navíc můžete hlavní hvězdu nazvat kamarádem, tak to ani jinak nemohlo dopadnout. Takže doufám, že tohle nebylo naposledy, kdy mám šanci se takhle pobavit u něčeho, co si od samého začátku, svým nadhledem a humorem, ani na žádný art film nehraje. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Díky tvůrcům jsem měl možnost shlédnout pokračování Šesti prstů v Zeleném. Návrat Waloszeka a Szarovskiho se tentokrát nesl hlavně v duchu černé komedie/krimi, takže jsem si musel coby fanda party (Horrorwatch) a jejich hororových amatérských filmů/snímků nechat zajít chuť – co se hororového žánru týká. Ukázalo se však, že jsem rozhodně nemusel litovat, protože tu na nás čeká celá řada humorných situací a hlášek, jak už u této party bývá zvykem. Hlavní dvojice bývalých detektivů dobrá jako vždy, Barbora Kosiecová jakbysmet (navíc jsem zjistil, že je fanynka Baníku Ostrava stejně jako já, takže má u mě plusové body k dobru a její úvodní hádka v kuchyni neměla chybu). Zahrál si tu malou roli i můj starý-známý Honza Vojtíšek, jehož tvorbu jak povídkovou tak časopis Howard mám rád, takže i po této stránce byla spokojenost. Takže mi nezbývá dodat: jen tak dál chlapci a děvčata, děláte mi radost!!! Ještě jednou díky Lukáši za možnost se na Broskvičku podívat :D ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Notypyčo, tak z tohoto fylma mě malem braly mory! Taka sonda mezi ynteleguany, to je maras jak cyp! Je až strašidelny kukat, co za gizdy se tu pohybuje volně bez nahubka; hotova elyta, chlopi najebani, baby tež maju plne ryny a na hajzlech pak společně robi kupu novych ynteleguanu, bo olačku neviděli ani z rychlyka. No tim lip pro společnosť!... Na začatku v kraji razovitem, kaj se s ničim neseru, zamorduju taku robku, pak se ňaku dobu kvuli robky klopi, až to dva take fajne chlopky bantuje k vendettě po seversku a je jasne, že někdo brzo nafasuje na pysk. Občas je to i silne kafe, gdyž na vas z monitora vyskoči taka morgoška bulata a vyvali cycky, no vygrcate se a je to zase cajk. Ale chuj s tym, to su enem take duperle, fylmik je to fajny, su tam dobre dřysty, dluhe je to tak akurat a doporučim ho fšem gizdum s permanentně krabatym pyskem, ať se aspoň chvilu zahihňaju... ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

"Kdyby mě chtěl aspoň znásilnit, to bych se tak nebála. Vždyť vypadal jak kosmonaut." Taková sociální sonda z Karvinska - samé kurva pi*a vole vole. Víc se z filmu nedozvíte. Kdyby film předabovali do ruštiny, nikdo by nepoznal, že se odehrává v naší dědině, a ne na předměstí nějakého ruského maloměsta. 25% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o první snímek z karvinského studia Horrorwatch, který se natáčel na dvě kamery. (Luk80)
  • Kromě jedné výjimky byl ve scénách požíván skutečný alkohol, aby vše vypadalo co nejvěrohodněji. Jedná scéna se dokonce musela točit dva dny, neboť hlavní aktéři už nemohli rozumně komunikovat. (Luk80)
  • Roli reportérky si zahrála Marta Pilařová, která je v osobním životě redaktorkou redakce zpravodajství ČT Ostrava. Dále členka divadelního souboru Láhor Soundsystém a zpěvačka fastcorové kapely Kulma. (Luk80)

Reklama

Reklama