Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (203)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednička byla úžasná, dvojka výrazně slabší, a trojka mi přišla někde mezi nimi (mimochodem oceňuji, že film funguje i pro lidi, kteří předchozí díly série neviděli). Naprosto mě nadchla nádherná animace, která místy působí až fotorealisticky (to světlo na palubě Titanicu! ten bermudský trojúhelník!). Super je podle mě taky původní dabing, Selena Gomez a spol. nemají chybu (v českém znění jsem viděl jen dvojku a bylo to strašné). Taky mi to přišlo hodně vtipné - vrcholem je podle mě let v rozpadajícím se letadle, ale skvělý homor je rozeset i ve spoustě jiných scén. Film by ovšem mohl být podle mě trochu kratší - pokud je to natočené primárně pro dětského diváka, přijde mi těch 97 minut hodně dlouhých (na tak jednoduchý příběh - děj je navíc dokonale předvídatelný, což film opět subjektivně natahuje). Navíc si myslím, že spoustu vtipů tam děti nepochopí, a že si to spíš užijou rodiče. Každopádně jak animáky obecně nemusím, tahle transylvánská série je pro mě v podstatě taková srdcovka. Btw. závěrečné animované titulky nemají chybu. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na této pohádce se prakticky vůbec nic nemění. Sice nijak nepřekvapuje a nenabízí nic nového, ale stále si udržuje stejnou kvalitu jako v předchozích dílech a to taky není nijak jednoduché. Pokud si tvůrci Transylvánie budou držet stále stejnou kvalitu i nadále, moc rád se budu těšit na další a další díly. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

S mladým sme odhadli celý príbeh po 10 či 15 minútach (keď sa na scéne objavila kapitánka lode). Nezmýlili sme sa v jedinom z troch či koľkých bodov, ktoré sme vymenovali. Akurát línia "tri čarodejnice & dedo Dracula" sa nakoniec nijako nezavŕšila, čo je ale pre babráka Tartaratatatakaka len ďalší mínusový bod. Taká je to teda invenčná práca, taká je to "pecka". Kokoti! A to som prosím pekne svojho potomka vyhnal od mobilu, nech za ním toľko nevysedáva, predpubertiak zmagorený, že poďme si radšej aspoň niečo pozrieť, keď už si, unavený z domácich úloh, nechceš otvoriť nie že knihu, ale ani len komiks... Vám vrelo ďakujem, to sa fakt mohol pokojne ďalej hrať či četovať s prvými frajerkami! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Děcká ... noták ... jděte se vyčůrat vždycky před projekcí a ne že se celý sál postupně vystřídá před plátnem při průchodu na wecko a zpátky! A možná vám to ještě nikdo neřek, ale focení s bleskem si nechte po skončení filmu, ne že tím budete otravovat během! Tak jsem si ulevila a budu se věnovat hodnocení. Přes všechnu snahu jsem v tom cítila určitou křeč. Mám pocit, jako by tvůrcům docházel dech a inspirace. Ale dalo se to. Sranda byla a bylo i povinné poselství. Na takovou dovču bych se těšila taky. Super loď a super zábava. Konečně rozluštěna záhada Bermudského trojúhelníku a Atlantídy. Jsem ráda, že mám i dobrý vkus na výběr hudby. Tady jde vidět, co může ta uši trhající, prý taneční nehudba, napáchat za škody! ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama