Reklama

Reklama

VOD (1)

Rick Janssen (Sam Worthington) slouží jako pilot leteckých sil Hotshot a je vybrán pro vojenský experiment mající za cíl vytvořit lidskou bytost schopnou přežít v drsném prostředí Titanu, měsíce Saturnu. Experiment se zdá být úspěšný, ale objevují se komplikace, vedlejší účinky ohrožující Ricka, jeho rodinu a také lidstvo. (Roztržitý Luke)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

burton 

všechny recenze uživatele

Same, Same, ráda bych tě viděla v něčem jiném, lepším. Tahle pitomost o předělávání lidí, aby mohli žít na Titanu....proč pro Boha na Titanu? A jakože předělají pár borců na ještěry, kteří tam poletí bez svých rodin (milujících), aby tam na Titanu....co vlastně? Založili jiné rodiny? A jak asi? Přeměňovali dusík na kyslík? Hovadina. Takže se na to podívejte a udělejte si svůj názor. Do ničeho Vás však nenutím, ale taky před ničím nevaruju. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komorne sci-fi o postupnom pomalom prerode par dobrovolnikov na novy ludsky druh, ktory by bol schopny prezit na cudzej planete. Velkym plusom je, ze sa to nezvrhlo v tupu vyvrazdovacku v ktorej by sa postavy zrazu zacali spravat imbecilne. Aj ked par vrazd sa predsalen dockame. Vdaka snahe o seriozne pojatie film ale dost nudi. Film sa mohol viac sustredit na hlavneho hrdinu. Jeho pocity pri prerode a toho jak sa postupne odcudzuje ludskemu druhu. Myslim, ze by z toho bola dobra kniha. Namiesto hlavneho hrdinu sa film viac venuje postave jeho zeny a jej obav z toho na co sa jej manzel postupne meni. To ma dvakrat nebavilo. Napriek tomu tretiu hviezdu davam filmu za to, ze to nebolo uplne blbe a nestalo to iba na CGI. 5/10. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek prodává zajímavou sci-fi, která se ale záhy změní na průměrný nízkorozpočtový psychologický thriller. Honosný název láká na velkovýpravnou podívanou, v tomhle směru je to zklamání, protože se celý film odehrává na vojenské základně a na samotný Titan zbyde jen pár závěrečných okamžiků. Slabší tři. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

"Na Ganymede a Titan, i já letěl tam. Města pořád stejná, jen jedno z nich v srdci mám. Lunar, město sedmé, tam nám bude fajn." -Dave Lister --- Hm, stejně si myslím, že na jaderně usmažené Zemi, kdy musíš mít na dítě povolenku, by lidem už zakázali kouřit. Nebylo by tolik "estetických" záběrů na unylé lidi s cigaretou a tenkým proužkem modrého kouře, ale z fyziologicky-zdravotního hlediska by to dávalo smysl. Myslím, že se mi líbila hudba, ale to musím ještě prověřit časem. A co se mi určitě líbilo, jak byl v první polovině hlavním hrdinou manžel a organicky se úhel proměnil a hlavním hrdinou se stala manželka, a že na to šli fyzicky a psychologicky místo akční tupárny. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „The Titan“ je len jedným z ďalších moderných sci-fi príbehov, ktorý má ambiciózne plány ale jeho scenár miestami obsahuje (veľké) diery. Príbeh obsahuje „klasické“ elementy, bojí sa riskovať, ísť ďalej a skúsiť niečo iné. Veľkolepému finále sa nedočkáte. A ten zjednodušený záver je spíš výsmech k smerom divákovi. Bezkomplexné herecké výkony. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa na Kanárskych ostrovoch. (Astonko)
  • Natáčania filmu sa zúčastnilo aj 100 vojakov španielskej armády. Ide tak o prvý medzinárodný film, ktorý spolupracoval so španielskou armádou. (Astonko)

Reklama

Reklama