Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (738)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

A co ta délka Patricku Hughesi? Pro podobnou "zápletku" by přeci bohatě stačila svižná hoďka a půl. Málokdy to napíšu, ale akce je tady prostě hrozně moc a to myslím v negativním smyslu. Některé honičky jsou docela fajn. Například ta na lodi nebo s Fordem, ale celkový dojem z filmu je spíš takový, že jsem z něčeho podobného jako divák asi už vyrost. Přitom se nedá říct, že by ústřední duo nebylo solidně zvoleno. Jak Ryan tak Samuel mají solidní vyřídilku a dostatek slovních nápadů aby se mohli špičkovat po většinu filmu. Trošku tomu ubližuje, že hlavní záporák jen nečině sedí a čeká na vyjádření tribunálu. Holt nikdy člověk nedostane co si zamane, ale tohle nejde označit jinak než za lehký průměr i v rámci žánru. 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak co tu máme? No kapku nadhodnocenou a přehnanou blbost ve který na mě sice moc nefungovali pokusy o humor, ale co se akce týče, tak jsem se nenudil. Kůl vůl Dedpůl Reynolds tu naštěstí nemá dost velkej prostor nato aby to stihnul zkurvit. Nekorektní matafaka negr Jackson si odehraje svůj standart no a Oldman je minimalistický a mrazivě přesný. Akce v Amsterodamu jako by pak vypadla z libovolné Bondovky. Nemá tu samozřejmě moc smysl řešit nějakou story, ale v rámci možností a potřeby žánru to drží jakž takž pohromadě. Mno a co těch pokusů o vtipy týče, tak to aspoň nevyznívá úplně trapně a zhruba tak každýmu pátýmu se zasmějete. Takže nechci tomu filmu dělat nepřiměřenou reklamu ani ho sprdnout pod černou zem. Jako nenáročná buddy movie zábava se solidníma akčníma scénama to rozhodně obstojí.60% ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano. Zabiják a bodyguard je sice "béčko" jako řemen, ale rozhodně se nemá za co stydět. Má sympatické herecké obsazení, skvěle padnoucí R-kový rating a pár dost solidních hlášek. Z vedlejších postav nejvíce vyčnívá Kinckaidova manželka (ať už její linka z vězení, nebo barová scéna). Jediné, co mi vyloženě nesedělo byl soundtrack, který hlavně ze začátku připomínal hloupou televizní produkci. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 176.6 miliónov $ | Obnovená Kobra Jedenásť s L. Jacksonom a Reynoldsom. Prekvapivo šťavnaté auto-moto-člno naháňačky s fyzicky nahratými búračkami, len výbuchy sú škaredo digitálne. Humor funguje len miestami, ale akcia to vynahradí. Toto natočiť za 30 mega je dnes asi fakt umenie, klobúk dole. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skvela ukazka akcni buddy komedie, ktera se s nicim nesere, proste fajn pripominka devadesatek. Pribehove to sice neni nic objevnyho, proste presun z bodu A do bodu B a cestou rozstrileni nekolika desitek zabijaku, i kdyz se tvurci snazi tvarit jakoze to je neco vic, takze tu mame zapletku se svedectvim u soudu a Oldmana jako diktatora. Ten je sice herecky fajn, ale v podstate nezajimavej, takze je dobre, ze se dej vetsinu casu soustredi na hlavni dvojku. Reynolds je ocekavane za sympataka, i kdyz tu musi hrat trosku blbecka. No a film tahne ultimatni Samuel, kterej dostal dost mozna nejakcnejsi roli kariery a vychutnava si ji do posledni vteriny. Postavy ze sebe neustale sypou nejaky hlasky, i kdyz na druhou stranu, pobavi, ale neni to nic, co by si clovek pamatoval. No a hlavne okolo sebe neustale sypou naboje, takze neni pet minut aby tu nekdo nechcip. No a jelikoz se pro nejaky to fuckovani nebo krev nejde daleko, je to skvela jizda. Ale jakkoliv jsou Reynolds s Jacksonem skveli a chemie mezi nima funguje, o uroven vejs je tu Salma Hayek, ta je proste naprosto mega ultimatni. Takze ja jsem se bavil, obcas sice tempo trochu vazne, obcas nejakej forek nezafunguje, ale jako celek to je rozhodne fajn svizna a zabavna jizda. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (19)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. května 2017 v Hongkongu. (Varan)
  • Na začátku má Michael Bryce (Ryan Reynolds) hodinky Patek Philippe Sky Moon Tourbillon 5002P,  jejichž cena se v roce 2017 pohybovala okolo 1,2 milionu amerických dolarů. (Chevees)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama