Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Luxus na talíři krásně reagoval na seriál Vaříme s Mírou. Robert Mikluš stejně jako Roman Mrázik si, každý svým neotřelým humorem, dělali srandy z kuchařů. Míra z hovna udělal dobrotu, hlavně za nula nula prdlačku a Robert Mikluš používal nejdražší suroviny pod sluncem a těžce si to užíval. Humorně mě bavili oba stejně. Ty jejich nekonečné narážky na sebe neměly chybu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že je Roman Vaněk takový "českosodař". Dosavadní díly vynikající (Flambované palačinky!), jakkoli si nejsem jist, zde se s tímto mystifikačním "jakože navážno" formátem dá pracovat dlouhodobě, aniž by se to dříve či později přejedlo. Naštěstí po tom (zatím) není ani památky. Očekávám i vydání tradiční kuchařky tištěné na pozlacený papír z Wolemie vznešené. ()

Reklama

remblis 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli té bandě tupých hlav, jejíž nenávistné komentáře, vůči pořadu a Bertíkovi samotnému, jenž se s každým dalším dílem jen a jen stupňují, má smysl tento pořad sledovat. Z trojice Vaříme s Mírou, Žrouti a Luxus na talíři je pro mne Luxus jasně nejzábavnější záležitostí. Zkrátka žádný jiný pořad o vaření, není více český, ani dokonalejší. Nebo jinak: "nejvíc miluju ladies co choděj s velkou Prada kabelkou! Tleskám! Kabelka hezká! Ale když nevíš co k ní? Vypadáš... Hm? Jak z Tesca!" A co teprv ovčí mozeček? Lahůdka a jasně nejvíc sexy pokrm široko daleko! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Robert Mikluš si pro vaše mlsné jazýčky připravil několik opravdových delikates. Česky, ale dokonale. Problémem ovšem je, že zatímco se vám budou sbíhat sliny, tak vaše peněženky by zřejmě pěkně zaplakaly. Proč si však neudělat prdel ze všech těch „šéfkuchařů“ a žrádel, které stojí majlant, ale vy se ani pořádně nenajíte (hlavně že ovšem budete jíst jen to nejlepší a o to tu jde především…). Já se u tohoto pořadu docela pobavil. Beru to s nadhledem. Jídlo vypadalo vážně chutně a co teprve ta škála surovin (kumquatová marmeláda, Meursault Periéres, Ludvík XIII, játra z kuřete z oblasti Bresse, lanýže, australské jablíčka, bretaňský tvaroh, oslí mléko,…). Gurmáni si přijdou určitě na své, divák se pobaví, Robert Mikluš se svou visáží taky zabodoval. No nic, dobrou chuť… ()

gonga odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou by to možná bylo vtipné a ano,mnoho lidí se skutečně dalo napálit. Já nikoliv, přesto dávám odpad, za naprostou vyčerpanost po jednom dílu. Ano, ačkoliv jde o vtip, neznamená, že je povedený. A opakovat ten samý, navíc nepovedený, vtip x-krát? To si dali za úkol to točit dokud se v komentech budou vyskytovat lidi, kteří to nepochopili? Tak to bude do nekonečna, tupounů je všude dost, nejen v Česku, jak čéssfdí honibrci tvrdí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama