Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

waits 

všechny recenze uživatele

Hele, běhá tam zase Chandler, ale už vůbec není vtipný. Zoufale nevtipný je taky Willis a za hranicí parodie skupinka padouchů včetne totálně nevýrazného šéfa. U Willisova "Drž hubu" a varování, že manželku zastřelí, jsem málem vypnul, ale ovladač byl kdesi pod gaučem, vydržel jsem tedy až do konce. Škoda, že jsem ho tam pohodil až během filmu a ne před zapnutím. Ztráta času. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Už jsem si vůbec nepamatoval jedničku, která mě evidentně moc nenadchla, takže nějaký souvislosti s prním dílem jsem moc nepobíral, ale možná i proto jsem si film vcelku dobře užil. Solidní krimi komedie se skvělým Willisem a těmi ostatními. Pár skvělých hlášek se taky najde. Nicméně ke konci to už bylo trochu moc, takže na víc jak tři hvězdy se toto pokračování nevyšplhá. 55% ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar parádní jedničky, ale díky Willisovi, Perrymu a obzvláště Kevinu "Lazlovi" Pollakovi a jeho přiblblé bandě je zase o zábavu dobře postaráno. Nenáročná oddychovka, která sice nepřekvapí ničím novým, ale spolehlivě pobavit by měla. Teda pokud na to nejdete koukat s tím vědomím, že to je blbost. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ozova manželka Cynthia (Natasha Henstridge), bola unesená László Gogolakem, bratom hlavného záporáka z jedničky, Yanniho Gogolaka. Jimmy sa najprv zdráha opustiť svoju novú kariéru návrhára bytových doplnkov, ale keď mu na dvere zaklope partička mafiánov (ktorí Oza tajne sledovali), prebudia sa v "Tulipánovi" staré gény a gangsterská komédia sa môže rozbehnúť na plné obrátky ... Bohužiaľ už nie taká dobrá ako jednotka. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Dnes trošičku přimhouřím oči, ale pravděpodobně je to tím, že jsem poslední dobou viděl hodně špatných filmů(Medailon,..), horších než Můj soused zabiják 2 a dal jsem jim **. Bohužel, scénář je naprosto přemixovaný a vtipu je poskromnu, Matthew Perry se snaží uhrát co nejvíc vtipu a tak se sebou pořád mlátí a padá. Řešení "rodinných" sporů je jen nudná vsuvka do už tak nudného děje.I přes to, že jsem se sem tam bavil, začínám mít pocit, že v Hollywoodu je zoufale málo kvalitních sténářů a tak se berou i ty slabší. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 54:46 se Oz (Matthew Perry) polekaně odtahuje od Jimmyho (Bruce Willis) s otevřenou pusou a držící se deky. V dalším záběru však sedí u stěny se zavřenou pusou a v jiné poloze. (Iveet)
  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)

Reklama

Reklama