Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (113)

BigMarthy 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, jsem zaujatý, seriál a jeho reprízy sleduji přes dvanáct let. Úroveň jednotlivých epizod osmé řady rostla v čase, nejzdařilejší díl, po mém soudu, spatřuji v Podzimu. Krásné, důstojné, dojemné, poslední čtyři slova vyrazila dech, troufám si tvrdit, že málokdo z nás je očekával. Děkuji tvůrcům za úžasné chvíle, které jsem mohl u tohoto díla strávit. Kousek z něj budu nosit neustále v sobě. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Návrat Gilmorek měl být jednou z největších událostí seriálového podzimu, jenže obrovská očekávání tomu tak trochu zlomila vaz a výsledkem je rozpačité zklamání. Ač bylo pěkné po letech se vrátit do oblíbeného maloměsta a podívat se, kam se posunuli životy hlavních hrdinů, tak to prostě nedostálo očekávání. Našlo se spoustu zbytečných a dlouhých scén (příklad za všechny je letní muzikál) a celkově to nezanechalo ten dojem, který si fanoušci po letech přáli a ani poslední čtyři slova to nijak nezachránili... ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Perfektní. Dostatečný ignore ultradebilní sedmé série a utažení všech linek tak, jak se sluší a patří. Full circle koncept, nebojácnost v oblasti antifanservisu (na*ranost řady fanoušků je krásný důkaz jejich romantizované bubliny dokonalého světa) a všeobjímající pocit návratu domů. Dalších dílů očividně netřeba. Není důvod se opakovat. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hrozně zvláštní a zajímavé. Trochu mě mrzí, že jsem viděl všechny čtyři části (spíše filmy, dalo by se říct) hned za sebou, kdybych si opravdu v každém ročním období pustil jeden k tomu určený díl, pravděpodobně bych byl nadšený více. Ovšem i takhle je to výborně pokračování, které je spíš o Rory, protože postavu Lorelai se snaží (naprosto logicky) odprostit jakýchkoliv dějových zvratů a tak ji zbývá bilancovat. Což tedy Rory také, ale v jejím podání je to přeci jen spojené s větší porcí příběhu a to jak ohledně jejího života profesního, tak soukromého, tak prostě se změnami, co jsou jednoduše život (schválně, ty osobo, co víš, kdo jsi, vzpomeneš si, jak si vyváděla, když ti mělo být třicet? Ha! já ano!). Každý návrat postavy ze seriálu je hrozně milý a zahřeje na srdci, stejně jako každý kulometný dialog. A na konci jen kombinace letmé melancholie a radosti. Jak nad tím tak přemýšlím, tohle pokračování by se asi lépe udělat nedalo. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Stejně praštěné kecy a voda na Rory se dovařila.. aneb jak svět může vypadat, když jste rozmazlený fracek a vše vám padá do hrsti a pak najednou máte o něčem rozhodnout sami a poserete všechno, co je možné, protože se prostě na nohy dokázat postavit nedokážete... Ano, tak nějak jsem jí přála aby dopadla.. a stalo se tak.. asi by mne i naštvalo, kdyby její svět byl nadále růžový a kytičkový, protože tak to přeci v reálném světě vůbec nefunguje. Z mého pohledu jen scénáristé spadli na zem a nechali mladou slečnu se v tom řádně vykoupat. Celou sérii hodnotím velmi pozitivně, ať už kvůli zemřelému dědečkovi nebo reálnému nádechu životních situací.. Předešlý seriál jsem měla ráda jako nadsázku a brala jsem ho.. nicméně tím, že se rozhodli v tomto pokračovat, jsem ráda, že zvolili realističtější styl, kde i Lorelai má silu oponovat své ufňukané dceři a Mrs Gilmore je vlastně taky člověk a ne jen zákeřná zlá bestie. Děkuji za to. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama