Reklama

Reklama

Tajemný mnich, legendární čínský mistr kung-fu, už šedesát let cestuje po světě s magickým svitkem, jenž dodává svému majiteli neomezenou sílu. Dnes musí najít svého nástupce, zodpovědného člověka, kterému by svitek mohl předat. Kar je mladý, do sebe zahleděný sanfranciský výrostek a pouliční spekulant. Když mnichovi jednoho dne zachrání život, zvolí si ho za svého následníka. To však ještě netuší, co je Kar zač a kolik práce ho bude stát naučit jej zodpovědnosti... Ve snímku plném svěžího humoru a rychlých karate mlátiček si hlavní zápornou roli kung-fu zloducha, usilujícího o magický svitek, zahrál Karel Roden, který kvůli této roli absolvoval tvrdé lekce kung-fu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda, aby byl ve filmu Chow Yun fat a já se spíš nudil, to se mi snad ještě nestalo. Hlavní zásluhu na takový nelichitivý vizitce má stupidní scénář a málo akce, která podobný filmy, který na to nemaj dějem zachraňuje. Samozřejmě nějká akcicka se tady přece jen najde, ale je dost nezáživná a Chow Yun Fata nenechává prakticky vůbec vyniknout, mnohem víc se tady bohužel objevuje Sean William Scott a ten se svým "Kung Fu" naučeným z filmů moc neoslní. Aspoň, že se tady objevil Karel Roden i když nějakou výraznou stopu ve filmu nezanechal ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

No nepotěšili mě. Šla jsem do toho i přesto, že to má tak nízké hodnocení (se někdy nepoučím). Pod vidinou skvadry slavných jmen jsem si slibovala kvalitní filmový zážitek, no a místo toho mě čekal ne příliš záživný, nemastný, neslaný příběh s notnou dávkou nudy. Napětí a zábava nula, nula nic ... Dlouho jsem přemýšlela co bych vychválila, ale nic moc mě nenapadá. Tak ale chápu, nemůžu být prostě dennodenně odrovnávaná filmovými lahůdkami, že. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Příštích šedesát let bude pro tebe velice zajímavých............ Vůbec nechápu, proč nemohl Karel Roden nadabovat sám sebe. Scénka, kdy zaťuká na dveře kláštera a zeptá se - CITUJI - Je někdo doma ?........... dokáže rozesmát a divák ihned pochopí, že tohle je prostě Rodenův humor. Zapamatujte si větu - ...a porazí armádu nepřátel a nad hlavou mu budou létat jeřáby... - je to klíčová věta příběhu a až uslyšíte její aplikaci rozesmějete se, já tedy řval smíchy. V současnosti, ve které se příběh odehrává se setká celkem povedená dvojice. Jsou sympaťáci a kupodivu i jejich humor je nevtíravý a úsměvný. DIALOG : MNICH (Chou Yun-Fat) - Udržovat tělo čisté, znamená nezabíjet živé bytosti. (Mluví o hod-dogách) KAR (Seann William Scott) - Já nic nezabil, já to chci jen sníst......... A když ve filmu přestanete věřit na zemskou přitažlivost, určitě si tento dobrodružně akční snímek užijete. Finální souboj je skvělej a přiznám se, měl jsem problém komu vlastně fandit. Karel Roden si tu zahrál postavu Strukera. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Filmy ako Nepriestrelný mních sa nedajú brať vážne a keď pristúpite na ich pravidlá hry, vo výsledku sa dočkáte pozitívnejších dojmov, ako ste pôvodne čakali. Neuveriteľne cool tváriaci sa žánrový guláš s parádnou výpravou a hudobným podkresom, obohatený o slušné akčné tempo a rádobyfilozofické hlášky, nad ktorými sa divák môže jedine pousmiať. Dvojici Chow-Yun Fat a Sean Wiilam Scott to navyše spolu sedí (asi ako párku s rožkom, že?) a Rodenovo prehrávanie v roli arcizáporáka Struckera sedí filmu určite viac ako snaha o charakterné herectvo. Hlavne to treba brať s rezervou.... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je typický film, pri ktorom si po dopozeraní poviete, o čo tu vlastne išlo. Veľká zlátanina s evidentne digitálnymi bojmi a okrem Seanna Williama Scotta s veľmi nesympatickými hercami, predovšetkým teda Jaime King. Najviac čo pokazilo film je strašne pocukrovaný koniec. Posledný klinec do rakvy už potom dávajú strašné dialógy - postavy konajú viac ako nelogicky. Nepriestrelný mních ma stál takmer 2 hodiny môjho života, ktoré nikdy nedostanem späť. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (12)

  • Vizuální efekty pro tento film jsou ovládané společností "Boy Wonder Visual Effects", v jejímž čele stojí americký televizní herec Burt Ward, známý jako Dick Grayson/Robin ze seriálu Batman. (Stocki)
  • Jaime King si během natáčení zlomila prst. Ve filmu je mnoho akčních a bojových scén, jenže Jaime si prst zlomila při chůzi do schodů, když právě telefonovala. (Stocki)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama