Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

chalp 

všechny recenze uživatele

Na stopáž 180 minút a podtitulok TV film, ozaj vymakaná atmosférická záležitosť.Po všetkých tých negatívnych komentároch osočujúce triky, obsadenie a vlastne všetko som čakal to najhoršie a prekvapivo som dostal jednu z najlepšie sfilmovaných Kingoviek!A triky sú myslím adekvátne k rozpočtu a roku vzinku, na mňa nijako smiešne, alebo rušivo nepôsobili nakoľko si ich tam divák užije sotva 5 minút. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V knižní (povídkové) předloze děj bez problémů funguje, ve filmu vyznívá vyústění s časožrouty velmi hloupě a směšně. I přes béčkové zpracování, občasné logické kiksy, slaboučké efekty a prkenné (ne)herecké obsazení (s výjimkou Davida Morse, který překlonil mé hodnocení ze dvou na 3*) se jedná o vcelku povedenou adaptaci Kingova díla. 55% ()

Reklama

Redlum 

všechny recenze uživatele

Lepsi prumer mezi prumernymi "kingovkami". Tvurcum se vcelku dari udrzet divakovu pozornost, film nepostrada tisnivou atmosferu a celou beznadej a tajemno verne podkresluje i hudba. Z hereckeho ansablu me ale bohuzel nezaujala ona slepa divcina. V teto roli bych si opravdu dokazal predstavit lepsi predstavitelku. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Tento film hovorí o lete, kde sa prebúdza naraz len niekoľko ludí a všetci ostatní zmizli. Patrajú po tom čo sa vlastne stalo. Každý s cestujúcich si zo sebou naviac berie nejaký príbeh. Slepé dievča má dokonca nadprirodzené schopnosti. Je to nudný príbeh od začiatku až do konca. Preleteli časovou dierou do minuľosti, ktorý patrí už len časožrútom. Podarí sa im utiecť? Niektorým možno áno, ale chce sa obetovať niekto pre druhých. Nedoporučujem strašne zle s filmované. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Časožroute zubatý, proč nám funíš na paty? Jednou všem čas dozraje, ten kdo usne... vyhraje." Kdysi dávno už jednou zhlédnuto. A přesto i dnes, když jsem se v záhadně prázdném letadle znovu probudil, byl jsem zneklidněn a zvědavej jak opice, která opakovaně uklouzne po slupce od banánu. Sakra, co se stalo?! Zajisté, je zde "chudičká výprava a zejména odbyté, příliš lacině vypadající triky", ale to tajemno, to tajemno... Plus děsivé zvuky, evokující blížící se, dosud neznámé nebezpečí, při naprosto nevinných, statických a pomalu zoomovaných záběrech kamery do dálky, do krajiny. A ty stožáry, ty stožáry... Klobouk dolů před tím, kolik obav, úzkosti a strachu z neznámého, dokázal Tom Holland (prakticky zadarmo) vykouzlit s pár kovovými konstrukcemi, trčícími si jen tak zbůhdarma v krajině. Fantazie puštěná na špacír, ta panečku dokáže divy! Jenže pak si to přifrčeli kazišuci časožrouti, v celé své směšné, rádoby hrozivé zubatosti a kvalitní Kingovu předlohu rozkousali úplně na cucky. Kolik času ještě máme? Maximálně 3 vteřiny. A to ještě zaokrouhluju nahoru. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama