Reklama

Reklama

Zpívající detektiv

  • Česko Detektiv (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spisovatel Dan Dark je nemocný a musí nějaký čas strávit v nemocnici. Na lůžku se mu však v horečkách začne odvíjet děj jeho první knihy. V halucinacích vidí muzikálová čísla jako skutečná. Sám se stává hlavním hrdinou - detektivem - a se zaujetím vyšetřuje záhadnou vraždu prostitutky v Los Angeles 50.let. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mela Gibsona, který hraje Doktora Gibbona jsem zpočátku vůbec nepoznal. Hodně za polovinou filmu jsem si kladl otázku, kdy se vlastně Mel ráčí objevit. Přiznám se že jsem na tuhle patlaninu, které nevím ani hlavu ani patu, koukal jen kvůli němu. Vlastně jsem to vůbec nepochopil a zřejmě jak si tady čtu, to není ani účelem filmu. 40% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nějak mi asi uteklo o čem ten film byl. Jednalo se o drama? Komedii? Muzikál? Detektivku? Všechny tyhle žánry jsou zapletené do sebe. Většinu filmu jsem prozívala a z celého filmu mě bavili dvě scény - hudební scéna s Katie Holmes a další hudební scéna s Melem Gibsonem, který se mi z celého filmu líbil nejvíce. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naprosto nehorazna slatanina. Ve filmu se bez nejakyho vetsiho smyslu stridaj sceny z knizky, sceny v nemocnici, do toho halucinace coby muzikalovy cisla a sem tam tu je naka scena z detstvi hlavniho hrdiny. Musi se sice uznat, ze se v tom clovek po celou dobu vicemene orientuje, jen sem furt nemoh zjistit, co z toho a ani konec mi nejak zvlast nepomoh. To, co tenhle film vytahuje do lehkyho nadprumeru, jsou slusny pisnicky a naprosto dokonalej Robert Downey, kterej jako detektiv vypada spravne cool a jako "pizza" vypada neskutecne nechutne a hazi strasne vostry hlasky. K tomu tu je navic pekne uchylnej Mel Gibson. Nemuzu rict, ze bych se nebavil a nektery sceny jsou fakt hodne dobry, ale jako celek je to zkratka takovy o nicem. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený, ale žánrově opravdu velmi nestabilní snímek, jehož části jsou značně nevyrovnané. Komedie je skvělá, muzikál sice zbytečný, ale svižný, film noir stylově dobrý, ale docela nudný a nadpřirozeno dost zbrkle zamotáno do děje. Downey je skvělý, především jako sexuálně frustrovaný, pervezní chudák ležící pokrytý lupénkou v nemocnici. Úžasnou malou roličku tu má Katie Holmes, ještě nikdy nebyla víc sexy!...Film jsem koupil v Levných knihách za neuvěřitelných 19 Kč aniž bych o něm cokoli věděl, zaujal mne však nádherný přebal.... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dan Dark, který vypadal jak surrealistické plátno a sám své diagnóze masochisticky říkal "lidská pizza" mohl stejně tak odpudit jako přitáhnout. Zvědavost, jestli se uzdraví, mi nedala a ve výsledku DALA. Ten film byl pošahaný a byl skvělý. Sarkasmus, melancholie, tragédie, ironie, melodie ... kakofonie zvučící libě dík neuvěřitelnému výkonu bouráka Roberta Downeyho džuniora. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 17. ledna 2003 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

Herecký návrat Mela Gibsona

Herecký návrat Mela Gibsona

17.08.2008

Mel Gibson patřil ještě před pár lety mezi největší herecké hvězdy, ale za posledních šest let prakticky nic pořádného nenatočil. Nepočítáme vedlejší role v béčkovém thrilleru Paparazzi nebo podivném… (více)

Reklama

Reklama