Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (205)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná rodinná pohádka o boji přírody s člověkem. Dá se říci, že je to zvířecí variace na Sám Doma. Vynikne velmi detailní a skvělé CGI všech zúčastněných zvířat, potěší i humor a překvapivě inteligentní dialogy. Moc hezky se na to kouká, je to moderní, má to švih a film potěší jak děti tak dospělé, takhle by to mělo vypadat. Jezevec to zabil! 75% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno přinášely pohádky dětem nějaké to ponaučení, dnes je to spíše již jen hloupá zábava. Králíček Petr je v podstatě takovou kombinací Paddingtona a Honu na myš, kdy se roztomilá a oblečená zvířátka snaží obsadit farmu, přičemž se to majiteli samozřejmě nelíbí. Ono se prostě nedalo nefandit ulítlému Gleesonovi, který chtěl pouze šanci na lepší život, ale králíci mu v tom pořád bránili. K zasmání tu byla možná scéna s květináči, jinak byl celý film spíše jenom stupidní montáží souboje mezi člověkem a zvířenou. Hudba k filmu navíc vůbec neseděla, myšleny jsou teď licencované písničky. Děti se u snímku budou rozhodně bavit, já s rodinou se naopak chvílemi popadal za hlavu, jak je ten film strašně hloupý. 60% PS: Na škůdce jedině s dynamitem. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr má spadeno na zeleninu ze zahrady pana McGregora, teď ale přijíždí jeho synovec a válka o mrkev nabírá na obrátkách. A nebude se hrát podle pravidel! Králíček Petr je pohodový rodinný film, který sází na sympatického hrdinu, povedenou akci i humor. Tvůrcům se však povedlo do okoukaného a předvídatelného příběhu propašovat spoustu nečekaně humorných a chytrých situací, které zábavným způsobem sestřelují klišé spojená s rodinnými filmy a zajistí, že se vedle dětí bude dobře bavit i dospělý doprovod. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Som celkom sklamany. Dufal som, ze to bude ovela ciernohumornejsie, ale v podstate to je klasicka rodinna Disneyovka s moralnym ponaucenim v ktorej sa nakoniec vsetci pomeria a dobre to skonci. Prilis ma nebrala romanticka linia, kedze nemusim ani mladeho Gleesona ani Rose Byrne. Kralik Peter je vlastne regulerny zaporak. Od zaciatku robi ludskemu oponentovi napriek, ale zaroven sa to cely cas drzi v detsky nezavadnej polohe. Len obcas sa nejaky vtip vydaril natolko, aby ma rozosmial. Skoda, ze to nebolo bud ovela drsnejsie alebo aspon absurdnejsie. Takto to ostalo na pol cesty a vysledkom je tuctova jednuhubka. CZ dabing je o nicom a po par minutach a prvom absolutne nezmyselnom preklade som to prepol na SK dabing, ktory aspon dava zmysel. 5/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si na ten nápad zakomponovat kreslený svět králíků s reálným na chvíli zvykat. Domhnall Gleeson a Rose Byrne jsou ale naprosto boží dvojka a s těmi králíky to nakonec naprosto suprově šlapalo. Správný rodinný film, na kterém sice vidítě nálepku USA, ale ve skutečnosti se odehrává na anglickém venkově, který z filmu dělá opravdu zábavnou událost. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama