Reklama

Reklama

Le Baquet de Mesmer

Krátkometrážní
Francie, 1905, 3 min

Recenze (6)

fmash 

všechny recenze uživatele

Jakýsi renesanční iluzionista oživí několik ženských soch, které mu pak předvedou medvědí taneček. Kolorovaný film. Zajímavé ze vzdělávacích důvodů a jako historický bonbónek. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tentokrát ma zaujal ten akrobatický tanec ženy v dlhých šatách, no ostatné bolo tuctové vzhľadom na ostatné dovtedy známe diela. Nechápem prečo točil Méliès jedno dielo za druhým a pritom sa všetky veľmi podobali, či nemal nápady alebo trpel na úspech jeho diela Cesta na Mesiac a bolo to len uspokojovanie dopytu zo strany ľudí, či možno nejakých bohatých sponzorov, to neviem povedať, no kebyže to nemá historickú hodnotu a kebyže to nie je natočené len pár rokov po začiatku nového storočia a nedával som predtým jeho dielam postupne stále menej a menej hviezd, tak by som to možno hodnotil aj odpadom. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Vypraný hadry to tedy umějí parádně roztočit. Škoda, že Meliés neprozradil složení toho prášku, který vypere a oživí prádlo a zároveň i buřty se na něm daj opíct, jen je nutný mít kvalitně oplechovanou pračku. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

zajímavá práce se střihem, nejvíc mě teda překvapily ty husy na závěr. taneček vypadal jako směs kankánu s nějakým bavorským fackovacím tancem ;) zároveň nechápu, jak tam ta hlavní tanečnice v takových šatech mohla házet hvězdu nebo přemet vzad ;) ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Vrcholem této hříčky je parodie na kankán a divoký tanec ženy v dlouhých šatech s několika působivými pózami. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama