Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (94)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer - to je tá tlstá čůza, čo je akože "nad vecou", že je tlstá a šeredná jak sviňa - s ňou som nevidel ani jeden vtipný film alebo program a tento nie je výnimkou, Goldie Hawn - "goldie" časy už dávno skončili, prakticky len prihráva vatu na trápnosti Schumerovej, Joan Cusack - nechápem, ako sa k tomuto dostala, vo filme nepovie ani slovo. Pousmial som sa presne 2x - pri "rape" píšťalke a "whale-cum" a zajtra si už nespomeniem ani na to (všetky ako-tak schopné fóry sú v trailery, pozerať film je vlastne zbytočné). Rezultát - otravné! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že filmy, které se tváří jako komedie, nedovedou na tváři diváka vyloudit to základní - úsměv. Amy Schumer má rozhodně na to, aby byla vtipná, ale tady to nepředvádí, popravdě se jen stylizuje do postavy, která jí sedí nejvíce. Taková v podstatě buranka. Goldie dokazuje, že zvládne komedii mnohem lépe než její mladší kolegyně. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $45,852,178Tržby Celosvetovo $60,845,711▐ Tieto babské jazdy neskutočne zlé na jedno riadne udreté kopyto. Nehorázna otravnosť, len nechápem na čo to dookola točia tieto prachsprosté ako že komédie. /10%/ ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Proč ? Proč ? Proč jsem se na to díval. Náhodný výběr ze seznamu chci vidět s poznámkou - doporučeno dobrá komedie -. Až si vzpomenu kdo mi to doporučil fakt mu nepoděkuji spíš mu zakážu další doporučení čehokoliv. Snatched aneb trapná komedie bez humoru ne děkuji už nikdy víc. Jediné plus z celého filmu je jedna scéna,která mě opravdu pobavila a to ta s liánou v hlavní roli u té jsem se fakt zasmál a hlavně díky ní dávám 1*. 2/10 IMDb ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá Vykolejená se s Amy nekonala. Ačkoliv v podstatě jde o dobrý a jednoduchý námět ve výsledku film víceméně stagnuje na stejném místě. Postavy jsou nedotažené a postava bratra/syna v podání Ike Barinholtze je naprosto nedotažená a vlastně mě jeho přítomnost v jeho scénách štvala. Přiznám se, že jsem v této komedii postrádal vtipy. Občas se člověk zasměje vtipné hlášce ale těch tu celkově moc není. Zdálo se mi, že za vtipnou položku se zde mělo vydávat duo v podání Wandy Sykes a v tomto snímku němé Joan Cusack, ale zrovna tento pokus o vtipné duo v tomto filmu vůbec nefunguje. Amy mám rád a společně s Goldie jim to funguje, kdyby se na scénáři ještě trochu zapracovalo mohlo jít o lepší film. Takhle je to ten průměr za tři solidní hvězdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama