Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 2

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (86)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pet se objevil jako blesk z čistého nebe a nastolil nám sice vcelku originální dějovou linku, ale za to ne stoprocentně využitou. Dominic Monaghan působí jako super úchylný podivín, ale v druhé chvíli ho zase litujete. Nebudu prozrazovat hlavní twist, takže toho moc napsat nemůžu, ale škoda, že mi hlavní herečka nepřišla symaptičtější, moc jsem jí její výkon něvěřila. Nicméně jsem s touto jednohubkou docela spokojená a oceňuji snahu o v rámci možností šokující scénář. Čistý průměr, který neurazí. ()

MatejNosal 

všechny recenze uživatele

Išiel by som aj na 4 no koniec to celé tak trošku znehodnotil. Ako sa mohli odtiaľ dostať aby si ich nikto nevšimol a ešte k tomu ona polonaha? Ale čo sa týka filmu ten bol natočený veľmi zručne sem tam napätie sem tam krv. Veľké plus že film ma nenudil a ubehol veľmi rýchlo takže spokojnosť je dostačujúca. (65%) ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Nehororový horor, kterému vévodí zejména lehce přitroublý scénář Jeremyho Slatera. Dokud se jedná o prostý stalkingový thriller, nemám se snímkem Pet výraznější problém. Oddechové, leč relativně záživné pokoukání. Jenže po několika desítkách minut je lidský mazlíček umístěn do klece a v daném okamžiku tak vlastní horor nejen začíná, nýbrž zároveň i končí. Dějová linie se omezí na pravidelné krmení a jedno "nečekané" odhalení, které jsem jakožto odborník na žánr horor pochopitelně vytušil dlouho dopředu. Kdo přimhouří oči nad občasnou absencí logiky a nevadí mu horor, v kterém se nic podstatného neděje, ten může být s výsledkem spokojen. To však rozhodně není můj případ, a tak uděluji slabší dvě hvězdy a snímek Pet ke zhlédnutí spíše nedoporučuji. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Škoda té poslední třetiny, která z celkem zajímavého a docela i dobře vedeného nápadu udělala průměrný thriller. Přitom to mohlo být dost dobré, atmosféra je v první i druhé třetině dost slušná, nabídne to i pár zajímavých zvratů a dost mě zajímalo, kam se to celé posune dál, jenže to bohužel nedopadlo úplně podle mých představ. Navíc ta poslední třetina se taky snaží překvapovat, ale není jí to nic platné, když už tam je vlastně vše odkryté a člověk přesně tuší, jak to vlastně dopadne. Je to škoda, ale i tak to většinu času funguje docela slušně, až na pár nelogičností, kterých teda není zrovna málo... 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nápad lepší realizace. Přecijen tvůrci dokáží dostat krásku do klece, dokáží vytvořit tajemno kolem toho, že jsou věci malinko jinak než se původně zdají aby ji v poslední třetině celou zahodili do koše a udělali domácího mazlíčka ze samotného únosce. Z budované atmosféry tím pádem zůstává spíše pachuť z divnoty. 50% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Dominicovi Monaghanovi pomohlo vcítiť sa do úlohy Setha aj to, že sa zaujíma o sériových vrahov. Za najzaujímavejších považuje Teda Bundyho a Andreia Chikatila, u ktorého sa mylne domnieval, že pochádza z Česka. (Marceloo)
  • Dominica Monaghana (Seth) otravovalo nekonečné čakanie na prvú klapku, a preto sa chcel projektu ujať sám. Časom sa plánu vzdal pre nedostatok finančných prostriedkov. (Marceloo)

Reklama

Reklama